Головна Новини Спорт футбол На ключовий матч збірної у Львові будуть пускати не всіх: кого пропустять
commentss НОВИНИ Всі новини

На ключовий матч збірної у Львові будуть пускати не всіх: кого пропустять

На ключовий матч збірної у Львові будуть пускати тільки вакцинованих або з тестом

7 жовтня 2021, 09:04
Поділіться публікацією:

У вівторок 12 жовтня на "Арені Львів" відбудеться один з головних матчів в груповому відборі на Чемпіонат світу з футболу для збірної України, але "синьо-жовті" можуть залишитися без підтримки рідних трибун. Всьому виною коронавірус. Відвідати матч між збірними України та Боснії і Герцеговини зможуть тільки ті українці, які мають сертифікат про вакцинацію або негативний тест на Сovid-19. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє офіційний сайт стадіону "Арена Львів", посилаючись на рішення обласної комісії ТЕБ та НС.

На ключовий матч збірної у Львові будуть пускати не всіх: кого пропустять

Збірна України Фото: УАФ

Організатори прогнозують, що головну команду країни прийде підтримати до 20 тисяч співвітчизників. При цьому інформаційний ресурс повідомляє, що на стадіон зможуть потрапити тільки ті люди, які зможуть пред'явити негативний результат тесту на коронавірус, причому він повинен бути зроблений не пізніше ніж за 72 години до початку матчу. Також підійде експрес-тест на визначення антигену коронавірусу. Ну, і головним документом, який дозволить пройти на стадіон, стане сертифікат про проходження повного курсу вакцинації.

"Арена Львів" просить уболівальників з розумінням поставитися до таких правил. При цьому організатори попереджають, що навіть ті вболівальники, які мають один з трьох вищевказаних документів, повинні будуть дотримуватися карантинних заходів на трибунах стадіону. Вболівальники повинні будуть знаходитися в захисних масках і пройти температурний скринінг. Квитки на матч між збірною України та Боснії і Герцеговини можна придбати тільки онлайн.

Головній команді країни належить провести ще три матчі у своїй групі. Ні в одному з них недозволено втрачати очки. Один з фінами і два будинки і на виїзді з Боснією і Герцеговиною.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Андрій Шевченко розповів, в який клуб він мріє повернутися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини