Головна Новини Спорт футбол Збірна України дізналася про суперника в 1/8 фіналу Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України дізналася про суперника в 1/8 фіналу Євро-2020

Переможець пари Швеція - Україна у чвертьфіналі вийде на переможця пари Англія - Німеччина

24 червня 2021, 02:15 comments3164
Поділіться публікацією:

Стали відомі всі пари 1/8 фіналу після завершення всіх матчів групового етапу Чемпіонату Європи-2020. Збірна України, яка вийшла в плей-офф континентальної першості вперше в історії, в матчі наступного раунду зіграє проти команди Швеції.

Збірна України дізналася про суперника в 1/8 фіналу Євро-2020

Збірна України з футболу (фото з відкритих джерел)

Як стало відомо, поєдинок Швеція — Україна відбудеться у вівторок, 29 червня, на стадіоні "Хемпден Парк" в Глазго (Шотландія). Початок зустрічі о 22:00 за київським часом.

Переможець пари Швеція — Україна у чвертьфіналі вийде на переможця пари Англія — Німеччина.

Валідол, корвалол і валеріана — саме з таким набором вітчизняні вболівальники, ймовірно, планують спостерігати за матчами, що вирішать долю української збірної на чемпіонаті "Євро-2020". Всі чотири футбольні поєдинки пройдуть в середу, 23 червня. Як Україна може "зачепитися" за місце в плей-офф? Після фантастичної перемоги хорватів над Шотландією, як і в попередніх прогнозах, існує кілька комбінацій для результату матчів, які будуть благословенням для вітчизняних футболістів.

Найбільш реальними для реалізації є передбачення експертів щодо результату поєдинків між збірними Швеції та Польщі, і також Іспанії та Словаччині. Найоптимальнішим, на думку фахівців, для України буде наступний розклад: іспанська збірна здобуває перемогу над словацькою з будь-яким рахунком, але різницею у два м'ячі (або варіантами 3: 2, 2: 1, 1: 0). Однак такий орієнтир спрацює лише при доповненні від іншого матчу — якщо Швеція зможе вистояти проти польської команди. До слова, в такому випадку українським уболівальникам пора ігнорувати той факт, що за Польщу виступає спортсмен Роберт Левандовскі , визнаний кращим футболістом світу минулого року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини