Головна Новини Спорт футбол Збірна Іспанії прибула в Україну на матч Ліги націй: склад суперника
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна Іспанії прибула в Україну на матч Ліги націй: склад суперника

Увечері 11 вересня рейс зі збірною Іспанії на борту приземлився в Борисполі

12 жовтня 2020, 03:35
Поділіться публікацією:

Збірна Іспанії прибула в Бориспіль на матч Ліги націй проти України. Про це повідомляє офіційний акаунт іспанської збірної в Твіттері.

Збірна Іспанії прибула в Україну на матч Ліги націй: склад суперника

Всього у складі 22 футболіста. Не зможуть взяти участь в грі у вівторок захисник Дієго Льоренте і нападник Херард Морено, обидва футболісти травмовані.

Повністю список гравців виглядає наступним чином:

Воротарі: Давид Де Хеа ( "Манчестер Юнайтед", Англія), Кепа Аррісабалага ( "Челсі", Англія), Унаї Симон ( "Атлетик").

Захисники: Хесус Навас ( "Севілья"), Серхіо Рамос ( "Реал"), Пау Торрес ( "Вільярреал"), Ерік Гарсія ( "Манчестер Сіті", Англія), Хосе Луїс Гайя ( "Валенсія"), Серхіо Регілон ( " Тоттенхем ", Англія), Сержі Роберто (" Барселона ").

Півзахисники: Серхіо Бускетс ( "Барселона"), Родрі ( "Манчестер Сіті", Англія), Мікель Меріно ( "Реал Сосьєдад"), Дані Себальос ( "Арсенал", Англія), Серхіо Каналес ( "Бетіс"), Хосе Кампанья ( "Леванте").

Нападники: Родріго Морено ( "Лідс Юнайтед", Англія), Ансуї Фаті ( "Барселона"), Ферран Торрес ( "Манчестер Сіті", Англія), Дані Ольмо (РБ "Лейпциг", Німеччина), Адама Траоре ( "Вулверхемптон", Англія), Мікель Оярсабаль ( "Реал Сосьєдад").

Матч 4-го туру Ліги націй між збірними України та Іспанії відбудеться у вівторок, 13 жовтня в Києві на національному спортивному комплексі "Олімпійський". Початок — о 21.45.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Іспанії підопічні Андрія Шевченка розгромно поступилися.

Більшість подій гри відбулося в першому таймі. Вже на другій хвилині був призначений пенальті в ворота Андрія Пятова. Ансуї Фаті увірвався в штрафний майданчик, де його збив захисник "Шахтаря" Сергій Кривцов. До м'яча підійшов Серхіо Рамос і впевнено пробив в лівий нижній кут. Голкіпер донеччан, хоч до м'яча і дістався, однак відобразити в сторону не зміг. Другий м'яч у грі забив також капітан іспанської команди. Після кросу зліва Рамос виграв боротьбу в повітрі і головою по високій дузі перекинув П'ятова. Ще до перерви Ансуї Фаті завдав класний обвідний в правий кут, і від штанги м'яч опинився в сітці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини