Головна Новини Спорт футбол Завершилися всі матчі 1/4 фіналу Кубка України: хто пройшов у півфінал
commentss НОВИНИ Всі новини

Завершилися всі матчі 1/4 фіналу Кубка України: хто пройшов у півфінал

В трьох матчах 1/4 фіналу з чотирьох сталися розгромні перемоги

2 листопада 2023, 21:15 comments1645
Поділіться публікацією:

Завершилися чвертьфінали Кубка України з футболу сезону 2023/2024. Вони тривали із 30 жовтня по 2 листопада й тепер відомі чотири команди, які пройшли до півфіналу. Про це повідомляє пресслужба УАФ, передають “Коментарі”.

Завершилися всі матчі 1/4 фіналу Кубка України: хто пройшов у півфінал

Матч Вікторія-Шахтар. Фото пресслужба ФК "Шахтар" Донецьк

В першому поєдинку першолігова "Вікторія" з Сум не змогла нав'язати боротьбу "Шахтарю", програвши матч з рахунком 0:3. Голи на користь гірників забили Назарина, Зубков та Ракицький.

В іншому матчі "Чорноморець" в Одесі на власному полі впевнено здолав "Зорю" з рахунком 4:1. Хет-трик оформив Андрій Штогрін, який став головним героєм цього протистояння.

Новачок УПЛ “Полісся” з Житомира також вибороло право вийти в півфінал. Вони знову здолали суперника в серії післяматчевих пенальті, цього разу обігравши "Олександрію". Це історичний момент для команди, оскільки вперше вона потрапила в півфінал Кубка України.

В останньому поєдинку стався розгром. "Ворскла" Полтавв здобула переконливу перемогу над "Оболонню" з Києва з рахунком 3:0. Руслан Степанюк відзначився голом і двома результативними передачами.

Матчі півфіналів пройдуть 3 квітня 2024 року. Фінал запланований на 15 травня наступного року.

Читайте також, в Києві відбувся матч юнацьких команд U-19 “Динамо” та “Шахтаря”. Сильнішими виявилися господарі, які перемогли із рахунком 2:0. Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу “Динамо” Київ, передають “Коментарі”.

Також “Коментарі” писали, що вже цієї п’ятниці 3 листопада відбудеться головний матч першої половини сезону в Українській Прем’єр-лізі. Київське “Динамо” вдома зіграє проти донецького “Шахтаря”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини