Головна Новини Спорт футбол Українське “Класичне”: де дивитися матч “Динамо” проти “Шахтаря”
commentss НОВИНИ Всі новини

Українське “Класичне”: де дивитися матч “Динамо” проти “Шахтаря”

Це буде 187 зустріч в історії протистояння “Динамо” та “Шахтаря”

3 листопада 2023, 10:10 comments3361
Поділіться публікацією:

Вже цієї п’ятниці 3 листопада відбудеться головний матч першої половини сезону в Українській Прем’єр-лізі. Київське “Динамо” вдома зіграє проти донецького “Шахтаря”. “Коментарі” розібралися, де можна буде подивитися це історичне протистояння.

Українське “Класичне”: де дивитися матч “Динамо” проти “Шахтаря”

Матч Динамо проти Шахтаря. Фото з відкритих джерел

Де дивитися матч “Динамо” – “Шахтар”

Українське “Класичне” можна буде подивитися у п’ятницю 3 листопада о 17:00 на телеканалі 2+2. Також, є варіанти з переглядом поєдинку в YouTube. Матч “біло-синіх” проти “гірників” транслюватимуть ютуб-канали “Динамо” та Football Hub. 

Перед матчем

Перед матчем з “Шахтарем” кияни розташовуються на сьомій позиції в турнірній таблиці УПЛ. Вони вдало стартували, проте в останніх п’яти матчах чемпіонату в них дві поразки, одна нічия та дві перемоги. Також вболівальників “Динамо” засмучує той факт, що команда в останнє перемагала місяць тому. Не можна не згадати й виліт “біло-синіх” з Кубка України” від київської “Оболоні”.

У донецького “Шахтаря” все більш менш стабільно, а головне що в гарному сенсі. Хоча гірники і знаходяться лише на третьому місці за втраченими очками вони лідери. В останніх п’яти матчах донецький клуб тричі переміг, одного разу зіграв внічию та одного разу програв. Також, нещодавно “Шахтар” вийшов до півфіналу Кубка України, здолавши “Вікторію”.   

За останні 20 матчів між “Динамо” та “Шахтарем” перевага за останніми. “Гірники” перемагали 9 разів, кияни – 7 та ще чотири матчі закінчилися нічиєю. Останній матч між командами відбувся у квітні та завершився внічию 1:1.    

Читайте також, що 30 жовтня, розпочався чвертьфінал Кубка України-2023/2024. В першому матчі 1/4 “Вікторія” із Сум приймала вдома донецький “Шахтар”. Гірники здобули впевнену перемогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини