Головна Новини Спорт футбол «Зараз я вільний»: Шевченко розповів, від кого чекає пропозицій по тренерській роботі
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зараз я вільний»: Шевченко розповів, від кого чекає пропозицій по тренерській роботі

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко розповів, що готовий очолити не тільки клубну команду, але й збірну

23 серпня 2021, 12:35
Поділіться публікацією:

Екснаставник національної збірної України з футболу Андрій Шевченко зізнався, що поки що не має пропозицій по роботі тренером, тому готовий розглянути усі варіанти, які будуть надходити. Шевченко додав, що готовий попрацювати не тільки з футбольними клубами, а й зі збірними. Як передає видання "Коментарі", про це інформує Sport.ua, цитуючи слова Андрія Шевченка.

«Зараз я вільний»: Шевченко розповів, від кого чекає пропозицій по тренерській роботі

Андрій Шевченко. Фото: liga.net

Колишній тренер "синьо-жовтих" розповів, що він би хотів спробувати свої сили в якомусь новому футбольному проєкті. При цьому він чекає пропозицій не тільки від футбольних клубів, а й від збірних. Шевченко дав зрозуміти, що, якщо він пішов із поста головного тренера збірної України, то це не означає, що він більше не хоче тренувати збірні.

"Зараз я вільний. Подивимося, які будуть варіанти й серед клубів, і серед збірних", — зазначив Шевченко.

Також він зазначив, що допрацював на посаді головного тренера збірної України чесно і, поки тренував збірну, не займався пошуком собі нового місця роботи, не розглядав інших варіантів.

Зазначимо, Шевченко повідомив про те, що прийняв для себе рішення припинити тренувати головну команду України 31 липня. Пізніше цю інформацію підтвердили в УАФ. За інсайдерською інформацією, причиною для того, щоб припинити співпрацю з УАФ, стали фінансові апетити Шевченка, який просив 3 млн євро в рік за свою роботу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — гравці збірної України записали відеозвернення до тренера, який покинув свій пост. Вийшов дуже зворушливий ролик, який пробиває до сліз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини