Головна Новини Спорт футбол Захисник “Динамо” може перейти до Серії А – про кого йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисник “Динамо” може перейти до Серії А – про кого йдеться

До захисника київського клубу також виявляє інтерес турецький “Бешикташ”

16 листопада 2023, 12:35
Поділіться публікацією:








Захисник київського "Динамо" та збірної України, Олександр Караваєв, став об'єктом зацікавленості закордонних футбольних клубів. Про це повідомляє видання Tutto Mercato, передають “Коментарі”.

Захисник “Динамо” може перейти до Серії А – про кого йдеться

Караваєв на тренуванні. Фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, два представники Серії А — "Фрозіноне" та "Удінезе", виявили інтерес до талановитого українця. Варто відзначити, що "Удінезе" готується направити запит до Києва щодо трансферної вартості Олександра Караваєва.

За додатковою інформацією, також відомо про інтерес до 31-річного гравця з боку турецького гранда "Бешикташа". Хоча турецький клуб розглядає можливість підписання Караваєва, це відбудеться не раніше наступного літа.

Нагадаємо, контракт Олександра Караваєва з "Динамо" діє до 30 червня 2025 року. Протягом поточного сезону він відіграв 13 матчів, в яких забив 3 голи і зробив 2 гольові передачі. За даними порталу Transfermarkt, його поточна ринкова вартість становить 2,5 млн євро.


Більше спортивних новин

Читайте також, в сучасному футболі заробітна плата гравців в топових європейських лігах обчислюється в мільйонах євро на рік. Українцям звичайно цікаво скільки заробляють їхні співгромадяни, які виступають за кордоном. Десятку найбільших контрактів українських футболістів наводить портал Capology, передають “Коментарі”.

“Коментарі” також писали, що ізраїльський вінгер Манор Соломон став об'єктом гучної трансферної суперечки між футбольними клубами "Шахтар" і "Тоттенхем". За інформацією, що надійшла від Fotospor, сторони досягли домовленості, і "шпори" визнали необхідність виплати компенсації українському клубу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини