Головна Новини Спорт футбол Забарний побив рекорд Мудрика в Чемпіонаті Англії
commentss НОВИНИ Всі новини

Забарний побив рекорд Мудрика в Чемпіонаті Англії

Український футболіст Ілля Забарний перевершив досягнення Михайла Мудрика в англійській Прем’єр-лізі.

14 березня 2024, 13:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Захисник англійського клубу "Борнмуту" Ілля Забарний став наймолодшим українським футболістом, який забив гол в АПЛ. Забарний забив свій гол у матчі проти "Лутона" у віці 21 рік.

Забарний побив рекорд Мудрика в Чемпіонаті Англії

Український футболіст Ілля Забарний. Фото з відкритих джерел

Ілля Забарний у 28-му турі АПЛ відзначився голом у ворота "Лутона" на 62-й хвилині матчу. Таким чином український футболіст став наймолодшим гравцем, який забивав в Чемпіонаті Англії. Забарному вдалось забити гол у 21 рік, 6 місяців та 10 днів. Таким чином захисник "Борнмуту" побив рекорд нападника "Челсі" Михайла Мудрика, який зробив це у 22 роки, 8 місяців і 27 днів.

Гол Іллі Забарного оцінив тренер "Борнмуту" Андоні Іраола, який похвалив українського футболіста.

"Він дуже допомагає нам на стандартах. Ілля був близький до голу протягом всього сезону, і я радий, що він став частиною цього камбеку" — сказав Іраола.

Матч у якому Забарний забив гол закінчився перемогою "Борнмута" з рахунком 4:1. Команда українця знаходиться на 13 місці з 35 очками та перебуває на безпечній відстані від зони вильоту.

Крім Іллі Забарного в АПЛ забивали голи ще сім українців: Сергій Ребров, Андрій Воронін, Андрій Шевченко, Андрій Ярмоленко, Олександр Зінченко, Віталій Миколенко та Михайло Мудрик.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що футбольний клуб встановив світовий рекорд за кількістю перемог поспіль. Команда здобула 28 перемог поспіль у всіх матчах, де брала участь.

Також "Коментарі" писали про список найбагатших спортсменів світу. Один з найбагатших футболістів світу гравець збірної Португалії Кріштіану Роналду опинився на третій сходинці рейтингу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини