Головна Новини Спорт футбол Футбольний клуб встановив світовий рекорд за кількістю перемог поспіль: який саме
commentss НОВИНИ Всі новини

Футбольний клуб встановив світовий рекорд за кількістю перемог поспіль: який саме

Рекордний прорив: як "Аль-Хіляль" підкорив вершини світового футболу

13 березня 2024, 12:51
Поділіться публікацією:

В історії світового футболу зафіксовано нове видатне досягнення: футбольна команда "Аль-Хіляль" з Саудівської Аравії встановила рекорд, перемігши в 28 матчах поспіль у всіх змаганнях, де вона брала участь. Ця небувала серія перемог була зафіксована після того, як у вечірньому матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів Азії команда здолала свого суперника, Аль-Іттіхад, з рахунком 2:0. 

Футбольний клуб встановив світовий рекорд за кількістю перемог поспіль: який саме

Аль-Хіляль встановив світовий рекорд за кількістю перемог поспіль

Таким чином, "Аль-Хіляль" не лише продемонстрував свою домінування на регіональній арені, але й увійшов у світову футбольну історію, побивши попередній рекорд, який належав Нью-Сейнтс з Уельсу з їхніми 27 перемогами поспіль, зафіксованими у 2016 році.

Сьогоднішній успіх "Аль-Хіляля" в чемпіонаті, де команда має 21 перемогу після 23 матчів, жодної поразки та лідирує в турнірній таблиці, є результатом невтомної праці, стратегічного планування та неймовірної талановитості. Відстаючий "Аль-Наср", за який грає зірка світового масштабу Кріштіану Роналду, відчуває на собі тиск нездоланного лідера, маючи на 12 очок менше.

Олександр Митрович, який очолює атакувальний фронт "Аль-Хіляля" з 20 голами в чемпіонаті, є ключовою фігурою на полі. Поряд з ним, бразилець Малком і Салем Аль-Давсарі, кожен з яких вніс 10 голів у загальну копилку команди, та Мілінкович із 9 голами, демонструють непохитну командну гру та індивідуальну майстерність.

Ця переможна серія "Аль-Хіляля" не лише прославляє клуб і футбол Саудівської Аравії на міжнародній арені, але й надихає молодь та спортивні колективи по всьому світу на досягнення власних висот. 

“Коментарі” також писали, що останніми роками український футбол демонструє впевнене зростання, заручившись підтримкою як на національному, так і міжнародному рівні. “Коментарі” розглянуть три провідні футбольні клуби України, які стали справжніми символами сили та незламного прагнення до перемоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини