Головна Новини Спорт футбол "З мотивацією усе буде гаразд”: Сваток про матч з Італією
commentss НОВИНИ Всі новини

"З мотивацією усе буде гаразд”: Сваток про матч з Італією

Матч відбору Євро-2024 Україна – Італія відбудеться 20 листопада

14 листопада 2023, 15:43
Поділіться публікацією:

Олександр Сваток, захисник національної збірної України, висловив свої думки та очікування під час початку підготовки національної команди до вирішального поєдинку відбору Євро-2024 проти Італії. Про це повідомляє пресслужба УАФ, передають “Коментарі”.

"З мотивацією усе буде гаразд”: Сваток про матч з Італією

Сваток на тренуванні. Фото з відкритих джерел

Вчора футболісти збірної України вирушили до польського Гданська, де розпочали підготовку до найважливішого матчу року матчу у відборі на Євро-2024 із збірною Італії.

Зі Львова добралися добре, переночували в готелі біля аеропорту, поснідали перед перельотом у Гданськ. В італійців завжди дуже сильна команда, з індивідуально сильними гравцями, тактично підкована. Не хочеться говорити про фаворита прийдешнього матчу — все буде зрозуміло на футбольному полі. Гадаю, із мотивацією в нас усе буде гаразд, — розповів Сваток.

Збірні України та Італії зустрінуться 20 листопада на стадіоні "БайАрена" в німецькому Леверкузені. До матчу з українцями підопічні Лучано Спалетті зіграють з Північною Македонією. У випадку якщо італійці там візьмуть три очки, команді Сергія Реброва потрібна буде тільки перемога, щоб вийти на Євро з другого місця.

Читайте також, що головний тренер збірної Італії, Лучано Спаллетті, прийняв рішення викликати двох нових гравців до національної команди перед вирішальними матчами з Україною та Північною Македонією у відбірковому турнірі Євро-2024

Також, “Коментарі” писали, що головний тренер збірної України, Сергій Ребров, оголосив склад команди, яка готуватиметься до вирішального кваліфікаційного матчу Євро-2024 проти збірної Італії. Зустріч запланована на 20 листопада і відбудеться на стадіоні "БайАрена" у німецькому Леверкузені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини