Головна Новини Спорт футбол Яремчук допоміг «Бенфіці» знищити московський «Спартак» в ЛЧ
commentss НОВИНИ Всі новини

Яремчук допоміг «Бенфіці» знищити московський «Спартак» в ЛЧ

"Бенфіка" назвала свій Twitter в честь Яремчука після перемоги над московським "Спартаком"

11 серпня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Португальський клуб "Бенфіка" не залишив шансів московському "Спартаку" в 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів — двічі по 2: 0. Бомбардир національної збірної України Роман Яремчук приніс в кінцівці гри переможний гол для "Бенфіки" в дебютному матчі за лісабонцев. Українець вийшов на заміну на 64-й хвилині матчу. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на "Sport.ua".

Яремчук допоміг «Бенфіці» знищити московський «Спартак» в ЛЧ

Роман Яремчук. Фото: Sport.ua

У доданий час, коли результат гри був практично вирішений, на табло був рахунок 1:0 на користь "Бенфіки", Роман Яремчук допоміг своєму клубу в домашньому матчі забити ще один гол. Цікавим є той факт, що Роман Яремчук підписав контракт з лісабонцями тільки 31 липня. І ось через 10 днів український нападник вже дебютував за "Бенфіку", та ще й в принциповому матчі проти московського "Спартака". У підсумку, "Бенфіка" проходить далі в Лізі Чемпіонів, а москвичі припиняють виступи в найпрестижнішому клубному турнірі Європи.

В "Бенфіці" оцінили старання Романа Яремчука в дебютному матчі і, щоб віддячити українцеві, навіть перейменували свою сторінку в Twitter в честь українського футболіста "SL Benfikachuk". Вболівальники радісно сприйняли те, як Яремчук вписався своєю грою в гру команди.

"Я щасливий. Це був непростий час, тому що я не брав участі в передсезонній підготовці. Дякую тренеру за підтримку, а також хочу сказати спасибі всім вболівальникам", — прокоментував гру своєї команди Роман Яремчук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ще задовго до Євро-2020 було ясно, що Роман Яремчук покине бельгійський "Гент".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

я

11 серпня 2021, 21:03

хорошая работа !!


Новини