Головна Новини Спорт футбол Який відомий клуб домовився про контракт із Романом Яремчуком
commentss НОВИНИ Всі новини

Який відомий клуб домовився про контракт із Романом Яремчуком

Гент вимагає 25 мільйонів євро за продаж зіркового українця

15 липня 2021, 14:31
Поділіться публікацією:

Український нападник Роман Яремчук готується до справжнього топ-трансферу вже цього літа. Про це повідомляє Voetbal24.

Який відомий клуб домовився про контракт із Романом Яремчуком

Роман Яремчук - фото з відкритих джерел

Ще задовго до Євро-2020 було ясно, що Роман Яремчук покине бельгійський "Гент". Однак зараз в списку українського нападника є і результативний удар на чемпіонаті Європи, що суттєво збільшило інтерес відомих клубів до його персони.

Було відомо, що "Мілан" і "Вест Хем Юнайтед" сподівалися на прихід Яремчука, але 25-річний нападник швидше за все переїде в "Бенфіку". У португальської команди є всі умови, щоб підписати футболіста, який добре провів чемпіонат Європи. Яремчук вже обговорив умови контракту з представниками португальської першості.

Також вже ведуться переговори на клубному рівні, але "Гент" та "Бенфіка" ніяк не можуть домовитися про угоду. Бельгійці наклеїли на українця дуже великий цінник і просять у потенційних покупців ціну у 25 мільйонів євро, в той час, як "Бенфіка" сподівається трохи знизити ціну.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про те, що Андрій Шевченко розповів, чому українська команда програла на Євро-2020. Тренер команди зазначив, що їхній сьогоднішній результат складно було б повторити навіть із добре укомплектованим складом команди. Крім того, він нагадав, що багато футболістів національної збірної не вийшли на поле через травми.

Також поразку національної збірної в матчі чвертьфіналу Євро-2020 прокоментував капітан збірної України Андрій Ярмоленко. Він зазначив, що швидкий м'яч англійців завдав "синьо-жовтим" серйозного удару, оскільки зламав план тренерського штабу на поєдинок.

Раніше стало відомо, як президент України Володимир Зеленський відреагував на програш національної збірної з футболу на Євро-2020. На своїх сторінках у соціальних мережах Володимир Зеленський написав, що жодна поразка не зламає нашу країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини