Головна Новини Спорт футбол Якими словами данські гравці віддячили своїм вболівальникам за підтримку на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Якими словами данські гравці віддячили своїм вболівальникам за підтримку на Євро-2020

Футболісти збірної Данії відчувають гордість за свою країну та своїх людей

9 липня 2021, 13:17
Поділіться публікацією:

Каспер Шмейхель і ще кілька футболістів данської збірної висловили своїм уболівальникам останні слова подяки перед тим, як відправитися в заслужену відпустку. Про це повідомляє TV Sport 2.

Якими словами данські гравці віддячили своїм вболівальникам за підтримку на Євро-2020

Данські вболівальники - фото з відкритих джерел

Як стало відомо, гравці збірної Данії після програного півфіналу Євро-2020 поверталися додому окремо. Лише невелика частина всієї команди виступила перед журналістами після свого прильоту на батьківщину. Але більшість гравців звернулися до фанатів через свої соцмережі.

"Нічого подібного я не відчував. Я так пишаюся тим, що представляю Данію. Ви були там, коли ми найбільше вас потребували. Ви показали всьому світу, що означає бути данцем. Це було фантастична подорож тривалістю в кілька останніх тижнів, і я упевнений, що ми будемо спиратися на цей досвід в майбутньому. Це тільки початок. Красно дякую, Данія", — написав у своєму Twitter Каспер Шмейхель.

Своєю чергою Яннік Вестергаард поділився зі світом своєю гордість за країну, яку він представляв на чемпіонаті Європи.

"Почуттів зараз багато, але головне — гордість. Гордість за моїх товаришів по команді й наш неймовірний колектив. За нашу тренерську команду, яка в найскладніших умовах зразково керувала нами. І найбільше, гордість за можливість представляти Данію. Ми можемо бути маленькою країною з точки зору розмірів і населення, але в серці, спільноті та єдності ми великі. Спасибі всім. Я і команда ніколи цього не забудемо", — написав Вестергаарда.

Також велику підтримку в рамках стадіону і поза його межами підкреслив Андреас Крістенсен.

"Підтримка, атмосфера і, найголовніше, єдність, якої ми досягли, як країна, мене захоплює. Для мене збулася величезна мрія! Ми грали за Данію і неймовірно вдячні за невимовну підтримку, яку ми отримали" — пише Андреас Крістенсен.

Нагадаємо, що тренер збірної Данії Каспер Хьюльманд шкодує про поразку в матчі проти збірної Англії. Данський наставник продемонстрував відмінний спокій, гарну командну гру і велику тактичну винахідливість протягом усього турніру, але в півфінальному матчі Євро-2020, на думку самого тренера, це не зіграло вирішальну роль. Всі деталі шукайте в нашому матеріалі за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини