Головна Новини Спорт футбол Які враження від перемоги над Данією отримав Рахім Стерлінг
commentss НОВИНИ Всі новини

Які враження від перемоги над Данією отримав Рахім Стерлінг

Гравці збірної Англії не можуть прийти до тями після святкувань на "Уемблі"

8 липня 2021, 15:53
Поділіться публікацією:

Англійська команда повинна перегрупуватися і прийти в себе, щоб змагатися з Італією у фіналі Євро-2020 після емоційної півфінальної перемоги над збірною Данії. Про це заявив нападник "трьох левів" Рахім Стерлінг.

Які враження від перемоги над Данією отримав Рахім Стерлінг

Рахім Стерлінг - фото з відкритих джерел

Емоції розгорілися на "Уемблі", коли підопічні Гарета Саутгейта вийшли в перший великий фінал з 1966 року з перемогою над збірною Данії в додатковий час з рахунком 2:1. Стерлінг також приклався до перемоги, заробивши дуже спірне пенальті, яке і принесло англійцям перемогу.

"Я думав, що після святкування, на якому фанати й гравці співають один одному серенаду " Трьох левів" і "Мила Керолайн" самовладання нескоро повернеться. Але як тільки ми прийшли в роздягальню, все закінчилося і нам потрібно зосередитися на вихідних. Все йде крок за кроком, і це все, що ми можемо зробити", — сказав Стерлінг.

По ходу матчу Англія почала поступатися після штрафного Міккель Дамсгаарда, але швидко зрівняла рахунок, коли Симон Кьяер пробив свої ворота під тиском Стерлінга.

"Це був відмінний виступ. Нам довелося сильно постаратися після першого пропущеного на турнірі голи, ми добре перегрупувалися і продемонстрували хороший командний дух, щоб повернутися і виграти. Було важко відставати, але ми знали, що повинні проявляти терпіння. Ми знали, з урахуванням наявних у нас ніг, агресивності та сили, що зламати суперника буде питанням часу", — додав Рахім Стерлінг.

Нагадаємо, що футбольна спільнота "вибухнула" від призначення дуже спірного пенальті в додатковий час півфінального матчу. Раніше "Коментарі" писали про те, як світ відреагував на скандальне пенальті англійців у півфіналі Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

николай

8 липня 2021, 15:23

стерлинг - фамилия отчима, настоящая - МАТЕРАЦЦИ


Новини