Головна Новини Спорт футбол Які плани має українська збірна з футболу на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Які плани має українська збірна з футболу на Євро-2020

Україна розпочне свій шлях на Євро проти фаворита групи - Нідерландів

9 червня 2021, 15:06
Поділіться публікацією:

Головним завданням збірної України з футболу на Євро-2020 буде вихід із групи. Про це розповів головний тренер збірної та володар "Золотого м'яча" Андрій Шевченко, повідомляє пресслужба UEFA.

Які плани має українська збірна з футболу на Євро-2020

Збірна України - фото з відкритих джерел

Також Шевченко провів коротку аналітику своїх суперників по групі: збірної Нідерландів, Австрії та Північної Македонії.

"Наше головне завдання — вихід із групи. Ми розуміємо, що проти нас зіграють дуже хороші команди. У нашій групі є явний фаворит — збірна Нідерландів. Австрія — це команда, яка на високому рівні провела відбірковий турнір і показувала хорошу гру. В її складі сильні гравці, у неї є певний стиль, за рахунок якого вона домагається результату. Північна Македонія — теж дуже пристойна команда. Це показали і відбіркові матчі чемпіонату Європи, і перемога над збірною Німеччини. Цю команду ні в якому разі не можна скидати з рахунків", — зазначив тренер збірної.

Андрій Шевченко додав, що за останній рік збірна однозначно стала більш гнучкою в тактичному плані та готова змінювати систему гри, але не відмовляється від своїх принципів.

"Ми можемо скоригувати систему в рамках індивідуального підходу до кожного суперника. Це може бути 4-3-3 або 3-5-2, але принципи гри ні в якому разі не будуть змінюватися", — підкреслив наставник.

Як раніше повідомляв інтернет-портал "Коментарі"  Україна показала нову футбольну форму, в якій національна збірна виступить на Євро-2020 (чемпіонат стартує на цьому тижні), однак її дизайн викликав гнів у російських чиновників і пропагандистів. На формі Україна зображена в її державних кордонах, включно з тимчасово окупованими територіями. 

Як відреагував на провокаційні заяви російських пропагандистів головний тренер збірної Андрій Шевченко дізнавайтесь у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини