Головна Новини Спорт футбол Яка доля чекає на капітана валлійської збірної Гарета Бейла в новому сезоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка доля чекає на капітана валлійської збірної Гарета Бейла в новому сезоні

За декілька тижнів валлієць має повернутися до штабу "вершкових"

16 липня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Футбольні канікули для гравців мадридського "Реала", які брали участь в чемпіонаті Європи добігають кінця. Таким чином вже через тиждень Гарет Бейл повинен повернутися в Іспанію з "Тоттенхема", де грав в оренді. Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Яка доля чекає на капітана валлійської збірної Гарета Бейла в новому сезоні

Гарет Бейл - фото з відкритих джерел

Повернення Бейла відновлює суперечки про те, що повинен робити клуб, тепер на чолі з Анчелотті, з гравцем, який, хоч і продовжує демонструвати не поганий рівень гри, але вже давно виснажив терпіння вболівальників з Сантьяго Бернабеу своїм інтересом до гольфу та малою кількістю голів.

На своїй презентації Карло Анчелотті вже згадав, що на Бейла поки відсутні конкретні пропозиції. Поки все вказує на те, що валлієць знову гратиме у складі "вершкових".

Крім проблем, які Бейл може мати з мадридським уболівальниками, ще одні неприємності пов'язані з економічним сектором. Оскільки він — футболіст, який має найбільшу зарплату в команді в таку складну коронавірусну епоху, то і працювати він повинен вдвічі більше. Також "Реал" мріє заощадити, щоб підписати французького таланта з "ПСЖ" Кіліана Мбаппе.

Таким чином мадридцям доведеться "миритися" з валлійцем ще рік, перш ніж він виконає свій контракт, який розрахований до 23 липня, та покине "Реал".

Нагадаємо, що колишній футболіст донецького "Шахтаря" та лондонського "Челсі" Вілліан, який перейшов в "Арсенал" влітку 2020 року спричинив гнів фанатів "канонірів" в першому товариському матчі сезону, який команда Мікеля Артета зіграла проти "Хіберніана". Бразильський півзахисник брав участь в матчі з явно надмірною вагою, в якому "зброярі" програли з рахунком 2:1.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини