Головна Новини Спорт футбол Як українські посли в Іспанії заступились за Романа Зозулю
commentss НОВИНИ Всі новини

Як українські посли в Іспанії заступились за Романа Зозулю

Наразі перехід українського футболіста в новий клуб призупинений

27 липня 2021, 10:08
Поділіться публікацією:

Посольство України в Іспанії підтримало форварда Романа Зозулю після того, як фанати "Алькоркон" виступили проти його переходу в клуб. Про це відомство написало в своєму Facebook.

Як українські посли в Іспанії заступились за Романа Зозулю

Роман Зозуля - фото з відкритих джерел

Вболівальники називають Зозулю фашистом і вважають, що він дотримується ультраправих поглядів.

"У зв'язку з черговою провокацією, спрямованою проти Романа Зозулі, посольство України в Іспанії вкотре висловлює свою підтримку футболістові, патріоту і громадянину України Роману Зозулі. Ми повторюємо, що Роман Зозуля — один з українських патріотів, який підтримує збройні сили України в боротьбі проти російської збройної агресії, і просимо футбольну владу Іспанії вжити конкретних і рішучих заходів для припинення несправедливих переслідувань Романа Зозулі. Брехливі звинувачення не можуть вплинути на професійний розвиток Романа", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що фанати "Алькоркона" виступили проти рішення клубу підписати українського форварда Романа Зозулю. Після того, як фанати "Алькоркона" дізналися про намір підписати Зозулю, піднялася хвиля критики. Найбільш жорстко про це висловилися дві групи клубних ультрас. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Додамо, що в попередньому клубі український гравець також мав проблеми з фанатським сектором команди, який часто вигукував образи в сторону футболіста. Річ у тому, що ультрас "Альбасете", як і фанатський сектор "Алькоркон", — маргіналізовані ліворадикальні угрупування.

Перші славляться своєю любов'ю до радянського тоталітарного режиму, вивішуючи на домашньому секторі банери із зображенням Сталіна. Другі ж є послідовниками комуністичних ідей. Саме тому патріотична позиція Зозулі, який із 2014-го року займається волонтерством, викликає у місцевих ультрас хвилю негативних емоцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

27 липня 2021, 10:28

Чота ржу))


Новини