Головна Новини Спорт футбол Як у Білорусі святкували перемогу збірної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Як у Білорусі святкували перемогу збірної України

Білоруські вболівальники емоційно підтримали українських футболістів

30 червня 2021, 15:02 comments1273
Поділіться публікацією:

Білоруські футбольні фанати в Мінську яскраво раділи перемозі збірної України з футболу над командою Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020. Про це у своєму Facebook написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Як у Білорусі святкували перемогу збірної України

Збірна України на Євро-2020 - фото з відкритих джерел

Політик репостнув відео громадянина Білорусі, який зафільмував святкування голів, забитих нашою національною командою, мінськими фанами на місцевому стадіоні. Зокрема люди вигукували гасла: "Слава Україні!" та "Героям Слава!".

"Це відео більш промовисте, ніж будь-які заяви офіційного Мінська про Україну. Наочний доказ, що якою б не була політика Олександра Лукашенка, але білоруси з нами, а ми з ними", – написав Кулеба.

Також глава Міністерства закордонних справ підкреслив, що на кадрах ми можемо спостерігати справжній народний Мінськ.


Нагадаємо, що Україна здобула перемогу над Швецією з рахунком 2:1. Протистояння між збірними відбулося на стадіоні "Хемпден Парк" у шотландському Глазго. У чвертьфіналі Євро-2020 наші футболісти виступлять проти англійських. Гра відбудеться 3 липня о 22:00 за київським часом. На думку тренера збірної Андрія Шевченка, українська команда була готова до будь-якого розвитку подій, яке могло статися на шотландському стадіоні. Тренер наших співвітчизників запевняв, що суперник буде зосереджений і сильний, проте й українці — не ликом шиті.

Раніше портал "Коментарі" писав, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу припустив, хто може стати переможцем Чемпіонату Європи з футболу. Він вважає, що кубок отримають італійці, які змогли продемонструвати кращу командну гру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини