Головна Новини Спорт футбол Як пройшов футбольний вікенд в ТОП-3 лігах за участю українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Як пройшов футбольний вікенд в ТОП-3 лігах за участю українців

Лише команда Зінченка перемогла

20 грудня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

На цих вихідних відбулося чимало цікавих футбольних матчів в ТОП-5 лігах, за участю українців.

Як пройшов футбольний вікенд в ТОП-3 лігах за участю українців

Футболісти - фото із REUTERS.Stephane Mahe

Як повідомляє Sportanalytic.com. краще за всіх відзначився гравець "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко. На рахунку футболіста збірної "синьо-жовтих" результативна передача. Крім цього, Олександр за гру віддав 87% точних пасів, виграв 3 з 4 єдиноборств, та отримав підсумкову оцінку – 8,0. Сам "Манчестер Сіті" переміг "Ньюкасл" з рахунком 4:0.

В свою чергу, екс-гравець донецького "Шахтаря" Віктор Коваленко нічим не зміг допомогти "Спеції" в матчі проти "Емполі". Не дивлячись на те, що його команда розійшлася миром 1:1, сам Віктор розпочав гру з лавки запасних. Півзахисник з’явився лиш за 18 хвилин до кінця гри. Він встиг віддати 3 з 4 точних пасів та виграв 2 з 3 єдиноборств. У підсумку заробив 6,8 балів.

У матчі іспанської Ла ліги "Реал" — "Кадіс", український голкіпер Андрій Лунін провів всю гру на "банці". А його команда з Мадриду зіграла 0:0.

Поєдинок Серії А, "Аталанта" — "Рома", Руслан Малиновський розпочав з лавки запасних. Український півзахисник вийшов на заміну у старті другого тайму. За час на полі, Руслан віддав 31 з 37 точних пасів, один раз з чотирьох пробив в рамку воріт. "Аталанта" програла 1:4, а сам Малиновський за гру набрав 7,8 балів. Як не дивно, але саме Руслан став найкращим гравцем в команді.

Головний тренер "Дженоа" Андрій Шевченко знову не зміг порадувати вболівальників команди. Під його керівництвом генуезці знову програли в чемпіонаті. Цього разу кривдниками команди Шевченко стали гравці "Лаціо". Римляни перемогли 3:1.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що Ломаченка усунули від боксу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини