Головна Новини Спорт футбол Як один із гравців збірної Італії відреагував на скандальний пенальті англійців у півфіналі Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Як один із гравців збірної Італії відреагував на скандальний пенальті англійців у півфіналі Євро-2020

Попри спірний одинадцятиметровий, Англія заслуговує на місце в фіналі

9 липня 2021, 11:30 comments3576
Поділіться публікацією:

Півзахисник збірної Італії Марко Верратті вважає, що пенальті, зароблений Рахімом Стерлінгом в півфінальному матчі чемпіонату Європи-2020 з Данією, був "щедрим подарунком". Про це повідомляє FourFourTwo.

Як один із гравців збірної Італії відреагував на скандальний пенальті англійців у півфіналі Євро-2020

Марко Вератті - фото: Getty

"Три леви" отримали пенальті у другому овертаймі на "Уемблі" після того, як суддя постановив, що Йоаким Маель порушив правила на нападнику англійців Рахімі Стерлінгу.

"Можливо, це було трохи поблажливе рішення, але це частина футбольної картини. Думаю, це був щедрий подарунок. Але все ж Стерлінг фантастичний гравець. Англія виконала велику роботу. Вони вперше вийшли у фінал, і це багато про що говорить. Вони пропустили тільки один м'яч. Так що це дуже згуртована команда, відмінні гравці, дуже збалансовані, і я думаю, що вони дійсно заслужили вихід у фінал. Тепер все зводиться до одного матчу, який, я думаю, буде епічним і в будь-якому випадку стане історичним", — сказав Верратті.

На думку півзахисника, вболівальники на стадіоні так чи інакше будуть грати важливу роль. Але гравці збірної Італії професіонали та знають, що значить грати на стадіонах, набитих фанатами. До того ж самі італійці будуть раді грати на переповненому стадіоні.

"Я вважаю, що Італія-Англія — ​​завжди важливий матч. Буде тільки один переможець, і я сподіваюся, що це будемо ми. Ми зробимо все можливе", — додав Верратті.

Нагадаємо, що футбольна спільнота "вибухнула" від призначення дуже спірного пенальті в додатковий час півфінального матчу. Раніше "Коментарі" писали про те, як світ відреагував на скандальне пенальті англійців у півфіналі Євро-2020.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини