Головна Новини Спорт футбол Як Маркус Решфорд вибачився за не забитий пенальті в фіналі Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Маркус Решфорд вибачився за не забитий пенальті в фіналі Євро-2020

Футболіст перепросив в англійських фанів за невдалу реалізацію одинадцятиметрового

13 липня 2021, 11:52 comments1286
Поділіться публікацією:

Нападник "Манчестер Юнайтед" і збірної Англії Маркус Решфорд вибачився за свій не забитий пенальті у фінальній грі збірної Англії на Євро-2020 проти Італії. Про це футболіст написав у своєму Twitter.

Як Маркус Решфорд вибачився за не забитий пенальті в фіналі Євро-2020

Маркус Решфорд - фото з відкритих джерел

Молодий футболіст був одним з трьох гравців, які не змогли забити в серії пенальті, поряд з Жадоном Санчо і Букайо Сака. З того часу всі троє стали жертвами цькувань у соціальних мережах.

"Я навіть не знаю, з чого почати. ​​І я навіть не знаю, як висловити словами, що відчуваю в цей момент. У мене був важкий сезон, думаю, це було ясно всім. Ймовірно, я вийшов в той фінал з невпевненістю. Я завжди намагався отримати можливість пробити пенальті, але щось пішло не так. Забити пенальті — це все, що мене просили зробити для команди. Цей момент крутиться у мене в голові знову і знову відтоді, як я вдарив по м'ячу. Фінал. 55 років. 1 пенальті. Історія. Все, що я можу сказати — вибачте. Я б хотів, щоб все пройшло по-іншому ", — написав Маркус Решфорд.

Також футболіст похвалив збірну Англії за побудову "непорушного" зв'язку під час турніру, в якому "Три леви" увійшли в історію, вперше вийшовши у фінал чемпіонату Європи.

"Поки я продовжую вибачатися, я хочу подякувати своїм товаришам по команді. Це літо було одним з кращих, яке я коли-небудь проживав, і ви всі зіграли в цьому свою роль. Було побудовано непорушне братерство. Ваш успіх — це мій успіх. Ваші невдачі — мої", — пише гравець.

Нагадаємо, що дев'ятирічний Декстер Розьє відправив втішаючий лист своєму улюбленому футболісту Маркусу Решфорду через аккаунт своєї матері у Твіттері. Деталі зворушливої історії шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини