Головна Новини Спорт футбол Чого очікує тренер збірної Англії від своєї команди на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого очікує тренер збірної Англії від своєї команди на Євро-2020

Англійський тренер покладається на талант своєї молоді

5 липня 2021, 09:31
Поділіться публікацією:

Збірна Англії не буде задоволена, якщо не пройде до фіналу чемпіонату Європи. Про це заявив головний тренер команди Гарет Саутгейт, повідомляє FourFourTwo.

Чого очікує тренер збірної Англії від своєї команди на Євро-2020

Гарет Саутгейт - фото з відкритих джерел

На цьому тижні, 7 липня, Англія готова покласти край своєму півфінальному краху, увійшовши в історію і дійшовши до свого першого фіналу з 1966 року. Команда "трьох левів" очолила свою групу на Євро-2020 і обіграла старих суперників — Німеччину в 1/8 фіналу, а завдяки приголомшливій перемозі у чвертьфіналі проти України з рахунком 4:0 підвищила надію і сподівання вболівальників.

Тепер тільки Данія стоїть між Англією та їх другим фіналом. Англійці вже чотири рази вибували на передостанній перешкоді на великих турнірах із моменту перемоги на чемпіонаті світу в 1966 році. Поразка від Хорватії в півфіналі чемпіонату світу три роки тому була останньою, але Саутгейт вважає, що його команда винесла уроки з цього розчарування і готова знову написати свою історію.

"Ми вже подолали так багато перешкод. Ця група гравців відчуває, що це всього лише наступний виклик. Я думаю, що ми не будемо повністю задоволені, якщо для нас це буде тільки півфінал, як і три роки тому. Після того півфіналу було величезне розчарування, було відчуття, що ми пройшли довгий шлях даремно", — сказав тренер.

Колишній захисник Саутгейт має більше перемог, ніж у будь-якого тренера збірної Англії в історії, і він має намір здобути путівку в фінал Євро-2020 за підтримки шаленого натовпу фанатів із більш ніж 60 тисяч осіб на лондонському Уемблі.

Нагадаємо, сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що Україна покинула Євро-2020, поступившись збірній Англії.

Футбольний поєдинок для нашої команди став невдалим — вже на 4-й хвилині Стерлінг віддав пас на Гаррі Кейна і форвард забив м'яч у ворота Георгія Бущана.

Друга половина матчу також розпочалася для української збірної з голу англійців — Гаррі Магуайр забив його головою. Незабаром підопічні Андрія Шевченка пропустили м'яч знову — Люк Шоу оформив другий удар, а Кейн зробив дубль ударом головою. Потім збірна Англії забила гол ще раз. Цього разу гол забив Джордан Хендерсон, причому це був його дебютний гол за команду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини