Головна Новини Спорт футбол Влітку очікується футбольний трансферний бум
commentss НОВИНИ Всі новини

Влітку очікується футбольний трансферний бум

Особлива увага за суперзірками: Мбаппе, Погба, Дібала, Інсіньє та Рюдігер

31 грудня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

Влітку вільними агентами стануть 539 гравців із п'яти найсильніших чемпіонатів Європи. Як повідомляє terrikon.com, серед гравців із контрактами, що закінчуються, — суперзірки Кілліан Мбаппе, Поль Погба, Пауло Дібала, Антоніо Рюдігер і Лоренцо Інсінье.

Влітку очікується футбольний трансферний бум

Футбольні трансфери - фото із prsport.net

Як факт – усі вони з першого січня 2022 року зможуть підписувати попередні контракти з рештою клубів.

Крім Дібала та Інсіньє ще у 112 гравців із Серії А закінчуються контракти. Серед них – форвард "Мілана" Франк Кессі. Щодо аргентинського нападаючого – його клуб "Ювентус" однозначно хоче його покинути. Кажуть, що "б'янконери" готові запропонувати новий чотирирічний контракт із зарплатою понад сім мільйонів євро на рік. Якщо Дібала не продовжить залишиться в Турині, то найімовірніше його портом стане Ліверпуль.

Американські спортивні журналісти вже говорять про те, що Інсіньє досяг домовленості з "Торонто". Нападаючого "Наполі" в останні місяці також пов'язували з можливим переходом до "Інтеру", "Баварії" та "Тоттенхема".

Щодо Мбаппе, то хоч із ним уже давно ясно. Сам француз, як і раніше, залишається дуже загадковим і дає змішані натяки на своє майбутнє. Його мрія — грати за мадридський "Реал", і "Королівський клуб" не проти прийняти до своїх лав молодого таланту трансферною вартістю у сотні мільйонів євро. Проте сага з Мбаппе триватиме як мінімум до березня, коли ПСЖ та "Реал" воюють до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. З чисто джентльменських причин "лос бланкос" вирішили на той час не морочити голову чемпіонові світу.

Товариш Мбаппе зі збірної Франції Поль Погба також на виході, але вже з "Олд Траффорд". І хоча "Ювентус" намагається повернути собі півзахисника, Погба зголосився залишитись у Манчестері. Однак він очікує від клубу сильнішої пропозиції – як за тривалістю контракту, так і фінансово.

І якщо Мбаппе все ще сумнівається, чи їхати до Мадриду, то з Антоніо Рюдігером матч виглядає завершеним. "Залізний" захисник "Челсі" непохитний у своєму бажанні отримувати подвійну зарплату, що перевищує 300 тисяч євро на тиждень. "Челсі" відмовляється задовольнити вимоги німця та, за даними низки європейських ЗМІ, агент гравця кілька разів зустрічався з представниками "Реала". "Королівський клуб" готовий озолотити Рюдігера, оскільки це заощадить на його безкоштовному трансфері десятки мільйонів.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося про клуб, який більше витратив на трансфери за 21 рік.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини