Головна Новини Спорт футбол Відомий український футболіст завершив кар'єру - чим він запам'ятався
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український футболіст завершив кар'єру - чим він запам'ятався

Фраза цього футболіста стала легендарним мемом

4 квітня 2021, 19:20
Поділіться публікацією:








Відомий український футболіст Михайло Кополовець повідомив про завершення своєї спортивної кар'єри. Таку інформацію розповіли в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Відомий український футболіст завершив кар'єру - чим він запам'ятався

Спортивні новини: автор легендарного мему завершив футбольну кар'єру. Фото: fcminaj.com

Рішення про завершення футбольної кар'єри остаточне. Його півзахисник прийняв після відставки Василя Кобіна з поста головного тренера. Проте Михайло Кополовець вирішив передавати свої знання іншим, тому невдовзі спортсмен зосередиться на роботі спортивним директором "Миная".

За свою кар'єру Михайло Кополовець запам'ятався не тільки вмілою грою, а й легендарною фразою, яка стала вірусним мемом та розсмішила багатьох українців.

Перед відповідальним матчем футболіст рознервувався та сказав журналісту, що команда перед кожною "ігрою" ходить до церкви. Щоб надати словам впевненості чоловік повторив це кілька разів.

"Ми в церкву ходимо перед каждою ігрою, перед каждою, перед каждою ігрою ходимо в церкву, перед каждою ігрою ходимо в церкву! Кому вже молитися, кому молитися? Перед каждою ігрою наша команда ходить в церкву, перед каждою!", — так відповів журналісту Михайло Кополовець.

Вірусне відео поширилося мережею, а фраза "Перед каждою ігрою" так запам'яталася українцям, що футбольні вболівальники використовують її досі.


Нагадаємо, що триразовий чемпіон світу і дворазовий віцечемпіон Олімпійських ігор з веслування на каное Натан Баггалі і його молодший брат Дрю визнані Вищим судом Брісбана винними в спробі ввезення в Австралію понад 600 кілограмів кокаїну на суму у 150 мільйонів доларів. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляли, що українка вперше стане арбітром на чоловічому Чемпіонаті світу з футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини