Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Триразовий чемпіон світу попався на ввезенні в країну кокаїну на 150 мільйонів доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Триразовий чемпіон світу попався на ввезенні в країну кокаїну на 150 мільйонів доларів

Спортсмен не вперше потрапляє у скандал

1 квітня 2021, 21:46
Поділіться публікацією:

Триразовий чемпіон світу і дворазовий віцечемпіон Олімпійських ігор з веслування на каное Натан Баггалі і його молодший брат Дрю визнані Вищим судом Брісбана винними в спробі ввезення в Австралію понад 600 кілограмів кокаїну на суму у 150 мільйонів доларів, повідомляє espn.com.

Триразовий чемпіон світу попався на ввезенні в країну кокаїну на 150 мільйонів доларів

Натан Баггалі (фото з відкритих джерел)

45-річний Натан і 39-річний Дрю були заарештовані три роки тому після поліцейської погоні на морі, в якій брав участь військово-морський флот і авіація. Щоб зустрітися з іноземним судном, яке перевозило наркотики, знаменитий спортсмен купив човен і разом з братом здійснив на ньому 11-годинну подорож. Коли їх "засікли", зловмисники почали з поспіхом скидати мішки з кокаїном за борт, але всі їхні дії були зафіксовані на відео.

Покарання братам буде винесено на наступному засіданні, дату якого оголосять пізніше.

Зазначимо, що спортсмен не вперше потрапляє у скандал. У 2007 році співробітники поліції знайшли у нього в машині 762 таблетки екстазі, а через кілька місяців його звинуватили в крадіжці байдарки в одному зі спортивних клубів Байрон-Бей. В результаті спортсмена було засуджено до шести місяців умовного позбавлення волі і штрафу.

У листопаді того ж року в результаті проведеного поліцією рейду Баггалі і його брат Дрю були арештовані: у них виявили 28 тисяч таблеток екстазі та кілограм порошку MDMA, який використовується для виробництва цих наркотиків.

Нагадаємо, раніше правоохоронці Бельгії провели одну з наймасштабніших в історії королівства операцію по боротьбі з наркотрафіком. У результаті було вилучено понад 17 тонн кокаїну і заарештовано майже півсотні представників наркобізнесу. За словами правоохоронців, "метою операції стала ліквідація розгалуженої міжнародної злочинної мережі під назвою Sky ECC, яка спеціалізувалася на контрабанді наркотиків". Також повідомляється, що таким чином вдалося повністю ліквідувати злочинну організацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини