Головна Новини Спорт футбол Відомий футболіст придбав французький клуб
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий футболіст придбав французький клуб

Популярний футболіст купив клуб з нижчої ліги Франції.

25 жовтня 2023, 18:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сенегальський форвард Садіо Мане купив французький клуб четвертого дивізіону Bourges Foot 18 ("Бурж 18"). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання ESPN.

Відомий футболіст придбав французький клуб

Кріштіану Роналду та Садіо Мане в клубі "Аль-Наср". Фото з відкритих джерел

31-річний футболіст довгий час вів перемовини, щоб придбати французький клуб. Садіо Мане мав дружні стосунки з президентом Bourges Foot 18 Шейхом Силлою, який й надалі залишиться президентом французького футбольного клубу.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Садіо Мане вносив певні кошти у клуб під час минулого трансферного вікна, які дозволили залучити нових гравців до команди. Клуб, розташований за 250 кілометрів від Парижа в центральній частині Франції,  та ніколи не підіймався вище другого французького дивізіону. Наразі команда "Бурж 18" знаходиться у четвертому за силою французькому дивізіоні — Насьональ 2. Футбольний клуб провів 7 матчів та знаходиться на 13 позиції з чотирнадцяти команд.

Нагадаємо, що 1 серпня Садіо Мане підписав контакт з футбольним клубом з Саудівської Аравії "Аль-Наср", де грає Криштіану Роналду. Таким чином футболіст перейшов з "Баварії", де потрапив у скандал після сварки зі своїм одноклубником Лероєм Сане.

Садіо Мане також грав за англійський "Ліверпуль", де з яким виграв шість трофеїв, включно з Лігою чемпіонів у 2019 році та Прем'єр-лігу у 2020 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що саудівський футбольний клуб "Аль-Ахлі" готовий запропонувати 200 млн євро зарплати гравцю мадридського Реала Вінісіусу Жуніору, у якого закінчується контракт наступного літа.

Також "Коментарі" писали про іспанського тренера Хосепа Гвардіолу, який встанови неймовірний трансферний рекорд на 2 мільярди євро. Саме стільки менеджер "Манчестер Сіті" витратив за свою тренерську кар'єру на покупку нових футболістів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини