Головна Новини Спорт футбол Відомі стартові склади Жирони та Сельти: чи в основі Циганков та Довбик
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомі стартові склади Жирони та Сельти: чи в основі Циганков та Довбик

Жирона в разі перемоги може обігнати мадридський “Реал” в турнірній таблиці

27 жовтня 2023, 21:21
Поділіться публікацією:

Сьогодні о 22:00 “Жирона” Довбика та Циганкова вдома прийматиме “Сельту” та в разі перемоги зможе знову очолити таблицю Ла Ліги. Стали відомі склади команд на цю гру, повідомляють “Коментарі”.

Відомі стартові склади Жирони та Сельти: чи в основі Циганков та Довбик

Циганков та Довбик святкують гол. Фото з відкритих джерел

Стартові склади на матч “Жирона” – “Сельта”

Склад “Жирони”: 13 Гассаніга П. (В), 4 Мартінес А.,5 Лопес Д., 17 Блінд Д., 3 Гутьєррес М., 20 Коуту Я., 21 Еррера Я., 14 Гарсія А. (К), 23 Мартін I., 16 Савіо, 9 Довбик А.

Запасні: 22 Solis Romero J. E., 30 Альмена І., 2 Бернардо, 6 Кебе І., 24 Порту, 7 Стуані К., 18 Торре П., 26 Фуїдіас Т. (В), 15 Хуанпе, 8 Циганков В.

Склад “Сельти”: 25 Гвайта В. (В), 20 Васкес К., 2 Старфельт К., 4 Нуньєс У., 23 Санчес М., 14 де ла Торре Л., 5 Тапія Р., 6 Дотор К., 17 Бамба Ж., 10 Аспас Я. (К), 18 Ларсен Й. С.

Запасні: 8 Бельтран Ф., 28 Домінгес К., 12 Дувікас А., 26 Каррільйо Х. Б. (В), 1 Марчесін А. (В), 3 Мінгеса О., 29 Родрігес М., 19 Сведберг В., 11 Серві Ф., 30 Сотело У.

Відомі стартові склади Жирони та Сельти: чи в основі Циганков та Довбик - фото 2

Форма команд

“Жирона” з останніх п’яти поєдинків виграла чотири та зазнала однієї поразки. Біло-червоні програли мадридському “Реалу”, що не було сенсацією. Також на користь “Жирони” грає і той факт, що Артем Довбик набрав чудову форму (дубль в останньому матчі з “Альмерією”), а Віктор Циганков може вийти на поле після травми, яку він отримав в матчі з “королівським клубом”.

У “Сельти” все навпаки. Команда не може виграти 6 матчів поспіль, з них чотири поразки та дві нічиї. Також варто зазначити, що “небесно-блакитні” програли два останні матчі на виїзді.

В останній очній зустрічі, яка відбулася наприкінці травня команди на “Балаїдосі” розійшлися миром – 1:1.

“Коментарі” також писали, що в іспанській Ла Лізі на “Местальї” відбувся заключний матч 10 туру між “Валенсією” та “Кадісом”. В ньому взяв участь й Роман Яремчук, який вийшов з лави запасних на 75 хвилині зустрічі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини