Головна Новини Спорт футбол Відбулося жеребкування Ліги чемпіонів: хто може вийти до наступного раунду
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбулося жеребкування Ліги чемпіонів: хто може вийти до наступного раунду

Інформаційний портал "Коментарі" дав свій прогноз

13 грудня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

У понеділок, 13 грудня, у штаб-квартирі УЄФА відбулися два жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Під час першого жереба комп'ютер дав програму збій. Організатори не помітили, як у двох кошиках опинилися команди, які вже грали один з одним в одній групі.

Відбулося жеребкування Ліги чемпіонів: хто може вийти до наступного раунду

Ліга чемпіонів - фото з відкритих джерел

В результаті провели повторне жеребкування та визначили наступні пари:

"РБ Зальцбург" — "Баварія"

"Вільярреал" — "Ювентус"

"Атлетіко" — "Манчестер Юнайтед"

"ПСЖ" — "Реал Мадрид"

"Спортінг" — "Манчестер Сіті"

"Бенфіка" — "Аякс"

"Челсі" — "Лілль"

"Інтер" — "Ліверпуль"

Інформаційний портал "Коментарі" дав свій прогноз на результати очних протистоянь цих пар.

"РБ Зальцбург" — "Баварія"

Футболісти "Баварії" є беззаперечними фаворитами зустрічі. Попри те, що австрійська команда показує цікавий та добротний футбол, далі пройти не зможуть. Німецька "машина" на чолі з Юліаном Нагельсманом на хорошому ходу у чемпіонаті. Крім того, мюнхенці ще жодного разу не вилітали з ранньої стадії плей-офф.

"Вільярреал" — "Ювентус"

Протистояння іспано-італійських команд завжди виглядало дуже привабливим. Технічний футбол та безліч пристрастей на полі. Ще пару років тому, зі 100% впевненістю можна було назвати переможцем "Ювентуса", але цього сезону італійський клуб трохи "лихоманить" у Серії А. А іспанська "субмарина" ніяк не може впоратися зі своєю грою в Ла лізі, правда з дисципліною у них все добре. Тому очевидного лідера у цій парі немає

"Атлетіко" — "Манчестер Юнайтед"

Сутичка двох нестабільних команд, які цього сезону особливо нічим не блищать. Швидше за все, на нас чекає запеклий бій з мінімальною кількістю забитих голів. У Рагніка не так багато досвіду в єврокубках, але у Симеона не такий сильний склад, як у візаві з Манчестера.

"ПСЖ" – "Реал"

З усіх пар, ця пара – найгучніша. Ді Марія, Рамос та Навас протистоятимуть своєму колишньому клубу. Екс-гравці "Барселони" (Мессі та Неймар) проти свого запеклого суперника з Іспанії. А швидкісний та молодий Мбаппе проти досвідченого та забивного Бензема.

Шанси обох команд – рівні.

"Спортінг" — "Манчестер Сіті"

У цій парі безумовний лідер – "міщани". Незважаючи на те, що Лісабонці демонструють добротний футбол у Португалії, але тягатися з налагодженою системою Пепа Гвардіоли вони не зможуть. У "Манчестера Сіті" практично два боєздатні склади, якими Пеп може грамотно розпорядитися.

"Бенфіка" — "Аякс"

Два рівні команди. Різні стилі, але однакові за силою склади.

"Челсі" — "Лілль"

Так само цікаво настав час. Поєдинки між ними обіцяють бути цікавими. Лондонці виглядають трохи слабшими за минулорічний сезон, за те французи – темна конячка, яка може ще показати свої копита.

Природно, що за назвою вивіски матчу – фаворит "Челсі", але за грою від "Лілля" очікується все.

"Інтер" — "Ліверпуль"

У цій парі сильніше виглядають "мерсисайдці". І якщо Індзагі нічого не зможе вигадати проти Клоппа, то успіх у цьому протистоянні буде за "Ліверпулем".

Слід зазначити, що перші поєдинки 1/8 відбудуться 15-16 лютого та 21-23 лютого. Матчі у відповідь відбудуться 8-9 березня і 15-16 березня.

Крім того, футбольний м'яч, яким команди розпочнуть свій шлях у фінал з 1/8, буде змінено. З огляду на те, що фінал нинішньої ЛЧ відбудеться в Санкт-Петербурзі (стадіон "Газпром-Арена"), дизайнери "круглого" вирішили додати до нього відтінки "білих ночей", щоб асоціювати його з місцем проведення. Сам м'яч має термоскріплюючу конструкцію.

Відбулося жеребкування Ліги чемпіонів: хто може вийти до наступного раунду - фото 2

Раніше портал новин "Коментарі" повідомляв про статистику в чемпіонаті УПЛ перед зимовою паузою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини