Головна Новини Спорт футбол Вболіваємо за Україну: сьогодні "синьо-жовті" проведуть ключовий матч у відборі на ЧС-2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Вболіваємо за Україну: сьогодні "синьо-жовті" проведуть ключовий матч у відборі на ЧС-2022

Фінляндія - Україна - один з ключових матчів для команди Петракова

9 жовтня 2021, 11:47
Поділіться публікацією:

Сьогодні любителів футболу чекає справжнє свято, коли від перегляду матчу можна отримати все задоволення — полоскотати нерви та насолодитися справжньою боротьбою на полі. Матч між збірними Фінляндії та України у відбірковому циклі на ЧС-2022 має стати ключовим, адже обидві команди претендують на вихід з групи або хоча б на потрапляння на стикові матчі. Як інформує видання "Коментарі", про це пише спортивний портал "Sport.ua".

Вболіваємо за Україну: сьогодні "синьо-жовті" проведуть ключовий матч у відборі на ЧС-2022

Збірна України. Фото: УАФ

Групова стадія відбору на ЧС в Катарі вийшла на фінішну пряму. У групі D, де виступає збірна України, розігралася неабияка боротьба. Відразу три команди претендують на друге місце в групі — Україна, Фінляндія, Боснія і Герцеговина. Більш того, деякі шанси поборотися за другу позицію мають навіть футболісти Казахстану. Саме тому матч Фінляндія — Україна в Гельсінкі повинен стати ключовим.

На стороні України статистика. "Синьо-жовті" в цьому відбірковому циклі ще не програвали. Ось тільки Україну за очі називають наймиролюбнішою командою. У 5 матчах — 5 нічиїх.

До матчу з фінами збірна України підходить з серйозними кадровими втратами. На футбольному полі ми не побачимо лідерів збірної Олександра Зінченка, Руслана Малиновського. Також не одягнуть футболки збірної "динамівці" Віталій Миколенко та Віталій Буяльський.

Зазначимо, цей матч дійсно є ключовим для обох команд, але портал "Sport.ua" робить прогноз на нічийний результат, хоча по теорії ймовірності тривала нічийна серія для українців має вже закінчитися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Андрій Шевченко розповів, до якого клубу він мріє повернутися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини