Головна Новини Спорт футбол Шевченко розповів, в який клуб він мріє повернутися
commentss НОВИНИ Всі новини

Шевченко розповів, в який клуб він мріє повернутися

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко, який раніше відіграв за італійський "Мілан" вісім років, заявив, що має величезне бажання повернутися в клуб

28 вересня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Колишній тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко зізнався, що він продовжує жити мрією — повернутися в італійський "Мілан", де пройшли найкращі вісім років в його житті. Як інформує видання "Коментарі", про це пише Sportarena.com з посиланням на Pianetamilan.it.

Шевченко розповів, в який клуб він мріє повернутися

Андрій Шевченко. Фото: football.ua

Андрій Шевченко зізнався, що він відчуває нестачу енергії, яку отримував на футбольному полі, куди виходив захищати кольори міланського клубу. Ця енергія передавалася від переповнених трибун, від підтримки уболівальників. Також є туга за підготовкою до відповідальних і важливих матчів у складі "червоно-чорних".

"У мене є величезне бажання повернутися в "Мілан" і знову почути цю музику", — зазначив Андрій Шевченко.

Ексбомбардир "Мілана" розповів, що його кар'єра в італійському клубі була чудовою, тому що подарувала незабутні емоції та враження, а також два фантастичних фінали Ліги Чемпіонів.

Шевченко зазначив, міланський клуб має найбільшу історію, яку відчуваєш, коли знаходишся в команді, коли одягаєш червоно-чорну футболку і виходиш у ній на поле, багатотисячна армія вболівальників вітає тебе. Андрій Шевченко вважає, що головні перемоги "Мілана" ще попереду, адже у клубу є не тільки історія, а й великий потенціал, щоб досягати нових вершин.

Відзначимо, українець сумарно відіграв за "россонері" вісім років, забивши 175 голів у 322 матчах. З серпня 2021 року офіційно Андрій Шевченко безробітний, розглядає пропозиції від клубів, щоб продовжити тренерську кар'єру, але з вибором поки ще не визначився.

Портал "Коментарі" повідомляв, що інтерес до послуг Шевченка почали виявляти три клуби МЛС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини