Головна Новини Спорт футбол “Важко сказати на якому ми зараз рівні”: слова тренера “Шахтаря” перед матчем з “Марселем”
commentss НОВИНИ Всі новини

“Важко сказати на якому ми зараз рівні”: слова тренера “Шахтаря” перед матчем з “Марселем”

Для “Шахтаря” це буде перший офіційний матч у 2024 році

15 лютого 2024, 17:24
Поділіться публікацією:

Сьогодні стартують матчі першого раунду плей-оф Ліги Європи. В одному з них донецький “Шахтар” зустрінеться з марсельським “Олімпіком”. Головний тренер гірників Маріно Пушич на передматчевій пресконференції відповів на запитання журналістів. Про це повідомляє офіційний сайт ФК “Шахтар”.

“Важко сказати на якому ми зараз рівні”: слова тренера “Шахтаря” перед матчем з “Марселем”

Маріно Пушич перед матчем. Фото з відкритих джерел

Завжди є різниця, коли ти очолюєш команду посеред сезону. Дуже важко сказати, на якому ми зараз рівні, тому що опозиція з боку суперників у міжсезоння була не такою, на яку можна очікувати від таких серйозних команд, як “Марсель”. Ми голодні до гри та хочемо знову змагатися.

Звісно, я можу дещо розповісти про наші сильні й слабкі сторони, але я цього не робитиму. У нас дуже молодий склад, це правда, але це дуже талановиті амбіційні гравці, які хочуть розвиватися та дуже тяжко працювати. Так, дійсно, у нас більшість гравців з України – талановиті футболісти, які мають підтримку двох чи трьох досвідчених гравців – і це добре також і для розвитку українського футболу в цілому.  

Зараз у нас Кевін на позиції вінгера, Марлон – півзахисник: вони обидва з Бразилії, молоді гравці, 20 та 21 рік, мають великий потенціал. З Кевіном ми працюємо вже три тижні, і він показує значний потенціал. На жаль, з Марлоном у нас ще не було змоги зустрітися – побачимося завтра. Він травмувався під час останньої гри за національну збірну, тому завтра його в складі не буде, на жаль, – сказав Маріно Пушич.

Де дивитися матч

Гру “Шахтар” – “Марсель” можна буде подивитися на платформі Megogo, в розділі “Спорт” або на каналі “Megogo Футбол 1”, при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”. Початок матчу завтра о 19:00 за київським часом.

Читайте також, що відбулася пресконференція між ексчемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком та колишнім абсолютним чемпіоном Джорджом Камбососом. Під час якої було офіційно оголошено про поєдинок між боксерами. Австралієць повідомив як буде готуватися до поєдинку з українцем.

Нагадаємо, що донецький “Шахтар” продовжив контракт із півзахисником команди Георгієм Судаковим. Він є вихованцем академії клубу та одним із ключових хавбеків команди.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини