Головна Новини Спорт футбол Вартість складу збірної України та суперників по плей-оф Євро-2024: хто найдорожчий
commentss НОВИНИ Всі новини

Вартість складу збірної України та суперників по плей-оф Євро-2024: хто найдорожчий

Склад збірної України дорожчий ніж склади БіГ, Ізраїлю та Ісландії разом узяті

23 листопада 2023, 14:42 comments1052
Поділіться публікацією:








Збірна України отримала суперника в стикових матчах за право поїхати на чемпіонат Європи 2024 року потрапивши до шляху B. Скільки коштують склади суперників України у боротьбі за путівку до Німеччини “Коментарі” дізнались із порталу Transfermarkt. 

Вартість складу збірної України та суперників по плей-оф Євро-2024: хто найдорожчий

Матч України з Боснією. Фото з відкритих джерел

З ким зіграє збірна України

Збірна України у півфіналі плей-оф відбору до Євро-2024 зіграє зі збірною Боснії та Герцеговини. У випадку, якщо вдасться пройти боснійців, у фіналі на команду Сергія Реброва чекає хтось із пари Ізраїль – Ісландія. У півфіналі збірна України зіграє в гостях, а у фінальних матчах “жовто-сині” зіграють в якості господарів поля. Матчі плей-оф відбору на Євро-2024 пройдуть 21 березня 2024 року (півфінали) та 26 березня 2024 року (фінали).

Вартість складів суперників України

Найдорожчий склад із усіх трьох має перший суперник Боснія та Герцеговина, яка розташовується на 51 місці в рейтингу вартості складів. Гравці боснійців оцінюються приблизно у 86 мільйонів євро. Найдорожчим серед них є Амар Дедіч (20 млн) який виступає за “Ред Булл” Зальцбург. У два рази менше коштують склади іншої пари півфіналістів шляху B. Так збірна Ізраїлю посідає 63 місце з 45 мільйонами, а Ісландія 65 із 40 млн.  

Скільки коштує збірна України

Національна збірна України за вартістю складу входить до топ-20 збірних у світі та посідає 19 місце (291 млн євро). Найдорожчим гравцем команди Сергія Реброва є Михайло Мудрик, який виступає за лондонський “Челсі”. Він оцінюється у 45 мільйонів євро, а на 3 млн менше за нього коштує Олександр Зінченко з “Арсеналу”.  


Читайте також, що завершився судовий процес, що тривав квітня 2021 року, із звинуваченням Кетрін Майорги проти легенди футболу Кріштіану Роналду в зґвалтуванні. Суд прийняв рішення на користь португальця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини