Головна Новини Спорт футбол Майорга проти Роналду: винесено фінальне рішення у справі про зґвалтування
commentss НОВИНИ Всі новини

Майорга проти Роналду: винесено фінальне рішення у справі про зґвалтування

Майорга висунула звинувачення проти Кріштіану Роналду у зґвалтуванні навесні 2021 року

23 листопада 2023, 13:45
Поділіться публікацією:

Завершився судовий процес, що тривав квітня 2021 року, із звинуваченням Кетрін Майорги проти легенди футболу Кріштіану Роналду в зґвалтуванні. Суд прийняв рішення на користь португальця. Про це повідомляє видання Daily Mail, передають “Коментарі”.

Майорга проти Роналду: винесено фінальне рішення у справі про зґвалтування

Роналду та Майорга. Фото з відкритих джерел

Навесні 2021 року модель Кетрін Майорга висунула звинувачення в зґвалтуванні проти Кріштіану Роналду за подіями, що, за її словами, трапилися у червні 2009 року в готелі Лас-Вегаса. Жінка також стверджувала, що за її мовчання футбольна зірка виплатила їй 375 тисяч доларів.

Попри те, що Майорга нібито прийняла гроші, у 2021 році вона висунула нові вимоги, на цей раз вимагаючи від Роналду 65 мільйонів євро за моральну шкоду. Сам португалець категорично відмовився визнавати свою вину.

Попри спроби адвоката Майорги відновити розгляд справи через Дев'ятий апеляційний суд США, і ця інстанція прийняла сторону Роналду та закрило справу.

Зазначимо, що збірна України отримала суперника в стикових матчах за право поїхати на чемпіонат Європи 2024 року. З ким зіграє команда Сергія Реброва читайте в матеріалі “Коментарів”

Читайте також, що в сучасному футболі дуже важливий фактор домашнього стадіону та вболівальників. На який європейський стадіон в середньому приходять найбільше людей повідомляє портал Transfermarkt, передають “Коментарі”. 

Нагадаємо, що "Реал Мадрид” готується до змін на тренерському містку в наступному сезоні. Президент клубу, Флорентіно Перес, визначив новий курс, і однією з його ключових фігур може стати італійський фахівець Роберто Де Дзербі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини