Головна Новини Спорт футбол В “Жироні” назвали найкращого гравця команди в січні
commentss НОВИНИ Всі новини

В “Жироні” назвали найкращого гравця команди в січні

Довбик в третій раз поспіль став найкращим гравцем місяця в Жироні

8 лютого 2024, 14:49
Поділіться публікацією:

Футбольний клуб “Жирона” оголосила найкращого гравця команди в січні за підсумками голосування вболівальників. В третій раз поспіль ним став український форвард Артем Довбик. 

В “Жироні” назвали найкращого гравця команди в січні

Довбик святкує гол. Фото пресслужба Жирони

В січні форвард “Жирони” зіграв в Ла Лізі три матчі, в яких забив три м’ячі та віддав одну гольову передачу. Також Артем Довбик завдяки хет-трику в матчі з “Севільєю”, вийшов на перше місце в списку бомбардирів Ла Ліги (в українця 14 голів, так само як і в Джуда Беллінгема). А за системою гол+пас Довбик одноосібний лідер (14 голів та п’ять результативних передач).  

В “Жироні” назвали найкращого гравця команди в січні - фото 2

Претенденти на звання найкращого гравця “Жирони” в січні  

  • Артем Довбик;

  • Іван Мартін;

  • Ян Коуту;

  • Порту;

  • Дейлі Блінд.

Читайте також, що відбулася пресконференція між ексчемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком та колишнім абсолютним чемпіоном Джорджом Камбососом. Під час якої було офіційно оголошено про поєдинок між боксерами. Австралієць повідомив як буде готуватися до поєдинку з українцем.

Нагадаємо, що донецький “Шахтар” продовжив контракт із півзахисником команди Георгієм Судаковим. Він є вихованцем академії клубу та одним із ключових хавбеків команди.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи.

Сьогодні 8 лютого національна збірна України з футболу дізнається своїх суперників по Лізі націй-2024/2025 в дивізіоні B. Команда Сергія Реброва опиниться у другому кошику під час жеребкування.

Раніше “Коментарі” писали, що у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини