Головна Новини Спорт футбол В УЄФА прийняли рішення щодо Росії: коли країна-агресор повернеться у світовий футбол
commentss НОВИНИ Всі новини

В УЄФА прийняли рішення щодо Росії: коли країна-агресор повернеться у світовий футбол

Президент УЄФА оголосив рішення щодо можливості російських футбольних клубів повернутись до міжнародних змагань.

18 вересня 2023, 14:31
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент УЄФА Александер Чеферін розповів за яких обставин російські клуби зможуть повернутись до змагань на міжнародній арені. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Чеферіна на телеканалі N1.

В УЄФА прийняли рішення щодо Росії: коли країна-агресор повернеться у світовий футбол

Президент УЄФА Александер Чеферін. Фото з відкритих джерел

Під час розмови ведучі запитали у президента УЄФА, до якого часу Росія буде виключена з європейських футбольних змагань.

"До кінця війни", — ствердно відповів Александер Чеферін.

Зокрема це стосується заборони виступати російським клубам у Лізі чемпіонів, Лізі Європи та інших великих міжнародних змаганнях, що відбуваються під егідою УЄФА.

Також Чеферіна запитали, чи не надто пізно УЄФА розірвали спонсорський контракт з російським газовим гігантом "Газпром", який понад десять років рекламувався на турнірі в Лізі чемпіонів.

"Це просто треба було зробити як якийсь символічний акт", — сказав Чеферін.

Президент УЄФА заявив, що організація не могла в перші дні припинити контракт, тому на стадіонах, де відбувались матчі була реклама "Газпрому", проте згодом спонсорський контракт було розірвано. Чеферін додав, що УЄФА зіткнулось з критикою, однак наголосив, що найбільше критикують футбольну організацію ті, хто досі купує газ у цієї російської компанії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що представницю міністерства закордонних справ РФ Марію Захарову не влаштовують правила допуску російських спортсменів до олімпійських змагань. Російська спікерка істерично відреагувала на нові правила.

Також "Коментарі" писали про іспанського тренера Хосепа Гвардіолу, який встановив неймовірний трансферний рекорд на 2 мільярди євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини