Головна Новини Спорт футбол В УЄФА відмовилися від претензій до клубів Суперліги
commentss НОВИНИ Всі новини

В УЄФА відмовилися від претензій до клубів Суперліги

УЄФА анулює розгляд відносно "Реала", "Барселони" і "Ювентуса"

28 вересня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

В УЄФА вирішили скасувати судові позови проти трьох футбольних клубів. У перелік цієї трійки входить "Барселона", "Ювентус" і "Реал Мадрид", які і досі продовжують грати в Суперлізі Європи. Про це повідомляє РБК-Україна.

В УЄФА відмовилися від претензій до клубів Суперліги

фото: УЕФА - з відкритих джерел

Також організація скасувала всі розгляди, які були ініційовані в сторону трьох клубів. Тепер вони недійсні, а грошові штрафи для "Барселони", "Ювентуса", "Реал Мадрида" та інших дев'яти команд, які раніше вийшли зі змагання були скасовані.

Згідно з інформацією, спочатку в УЄФА планували отримати від "Арсеналу", "Мілана", "Челсі", "Атлетіко", "Інтера", "Ліверпуля", "Манчестер Сіті", "МЮ" і "Тоттенхема" 15 мільйонів євро і утримати 5% доходів, які кожен з клубів отримав би за участь в турнірах під егідою УЄФА за один сезон.

Нагадаємо, що в квітні цього року, 12 європейських футбольних клубів з Іспанії, Італії і Англії оголосили про створення Суперліги, вступивши таким чином в пряму конкуренцію з Лігою чемпіонів УЄФА. В результаті чого, провідний орган європейського футболу, а також вболівальники різко розкритикували новий проект.

Тоді ж, глава Союзу європейських футбольних асоціацій Александер Чеферін заявив, що в такому випадку, для цих клубів застосують санкції. Наприклад, футболісти даних клубів, не зможуть виступати в складі збірних своїх країн. Після такої заяви, багато клубів зовсім відмовилися від вступу до Суперліги, однак цю мету все ще переслідують "Реал", "Барселона" і "Ювентус".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на думку угорської влади, УЄФА має бути соромно за своіпоступкі




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини