Головна Новини Спорт футбол В “Шахтарі” назвали найкращого гравця команди в листопаді
commentss НОВИНИ Всі новини

В “Шахтарі” назвали найкращого гравця команди в листопаді

Переможці щомісячних голосувань автоматично стають претендентами на звання "Найкращий гравець року" в “Шахтарі"

5 грудня 2023, 20:29
Поділіться публікацією:

На офіційних сторінках “Шахтаря” в соцмережах завершилося голосування за найкращого гравця листопада. За результатами опитування, проведеного серед фанатів, півзахисник Георгій Судаков визнаний MVP команди в минулому місяці, повідомляє пресслужба клубу.

В “Шахтарі” назвали найкращого гравця команди в листопаді

Судаков забиває "Барселоні". Фото пресслужба "Шахтаря"

4 968 респондентів визнали талановитого 21-річного хавбека кращим гравцем листопада, що становить 45,8% від усього опитаного числа. Це вже третя поспіль нагорода для Судакова. У листопаді він провів 5 матчів без замін і великою мірою сприяв перемогам “Шахтаря” над “Динамо”, а в Лізі чемпіонів над “Барселоною” та “Антверпеном”.

Дмитро Різник, голкіпер “гірників”, також отримав відчутну підтримку фанатів, зайнявши друге місце в рейтингу з 3 305 голосами. Інші два гравці, які увійшли до четвірки найкращих це – Данило Сікан та Олександр Зубков. Переможці щомісячних голосувань автоматично стають претендентами на звання "Найкращий гравець року".

Більше спортивних новин

Читайте також, що в сучасному футболі заробітна плата гравців в топових європейських лігах обчислюється в мільйонах євро на рік. Топ найбільших контрактів футболістів в іспанській Ла Лізі наводить портал Capology, передають “Коментарі”.

Також зазначимо, що відбулося жеребкування фінальної частини Євро-2024. 21 команда та троє майбутніх переможців плей-оф, серед яких може бути Україна, дізналися своїх суперників.

Нагадаємо, що колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор, схоже зібрався балотуватися у президенти Ірландії. На своїй сторінці в соцмережі X, він спитав своїх фоловерів, кого б вони обрали президентом країни, додавши в один з варіантів своє ім’я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини