Головна Новини Спорт футбол В “Шахтарі” назвали найкращого футболіста 2023 року: хто ним став
commentss НОВИНИ Всі новини

В “Шахтарі” назвали найкращого футболіста 2023 року: хто ним став

Серед претендентів на звання найкращого гравця “Шахтаря” були Степаненко, Сікан та Судаков

30 грудня 2023, 14:07
Поділіться публікацією:








В опитуванні, яке відбулося на офіційних сторінках та у соціальних мережах “гірників”, Георгій Судаков отримав звання найкращого гравця "Шахтаря" у 2023 році. За його кандидатуру проголосували 58,8% фанатів. Про це повідомляє пресслужба ФК “Шахтар”.

В “Шахтарі” назвали найкращого футболіста 2023 року: хто ним став

Шахтар перед матчем з Порту. Фото пресслужба Шахтаря

Георгій Судаков за якого проголосували 9 155 уболівальників випередив своїх партнерів по команді, Тараса Степаненка та Данила Сікана, які здобули 3 734 і 2 673 голоси відповідно. Загалом в опитуванні взяли участь 15 562 респонденти, які визначили свого фаворита серед гравців "гірників".

Цей титул став для Георгія Судакова першим у кар'єрі. Раніше він отримав визнання як найкращий гравець у березні, вересні, жовтні й листопаді, а також був визнаний футболістом року за підсумками сезону-2022/23.

У 2023 році Судаков провів 38 офіційних матчів за "гірників" забив 7 голів і віддав 6 результативних передач. Він допоміг “Шахтарю” перемогти в українській Прем’єр-лізі та гідно виступити у складній групі Ліги чемпіонів та вийти з неї до Ліги Європи.


Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини