Головна Новини Спорт футбол В 1/8 фіналу Кубку африканських націй відбуваються цікаві матчі
commentss НОВИНИ Всі новини

В 1/8 фіналу Кубку африканських націй відбуваються цікаві матчі

У двох поєдинках перемогли номінальні господарі

25 січня 2022, 20:55
Поділіться публікацією:

У вівторок, 25 січня, у чергоовму матчі 1/8 фіналу Кубку африканських націй-2021 з футболу збірна Сенегалу зустрічалася з Кабо-Верде.

В 1/8 фіналу Кубку африканських націй відбуваються цікаві матчі

КАН-2022 - фото із відкритих джерел

Як повідомляє champion.com, вже на 21-ій хвилині матчу, номінальні гості матчу залишилася у меншості — Андраде отримав червону картку. А на 57-ій хвилині збірна Кабо-Верде залишися у дев’ятьох — було вилучено їх голкіпера Возінья. Через кілька хвилин сенегальці, скориставшись більшістю, втілила перевагу у забитий гол Мане. А у компенсовані хвилини матчу Дьєнг подвоїв перевагу сенегальців у рахунку.

Сенегал — Кабо-Верде 2:0 (0:0)

Голи: 1:0 — 63 Мане, 2:0 — 90+2 Деєнг

Крім того, у вчорашньому матчі 1/8 фіналу Кубку африканських націй-2021 з футболу збірна Камеруну переграла Коморські Острови.

Слід зазначити, що на КАН продовжуються досить цікаві та дивні речі. У звітному матчі збірна Коморських Островів грала без номінального голкіпера — два відправилися на самоізоляцію та один травмувався. То ж місце у воротах у зустрічі зайняв захисник Аяччо Шакер Аладюр. А на 7-ій хвилині матчу на Коморські Острови очікувала ще одна невдача — після перегляду VAR півзахисник Наджім Абду отримав червону картку за грубе порушення правил.

Незважаючи на такі проблеми, гравці Коморських Островів самовіддано протистояли камерунцям. На 29-ій хвилині Карлу Екамбі вдалося відкрити рахунок. На 54-ій хвилині голкіпер Коморських Островів двічі поспіль здійснив неймовірні сейви. А у наступній атаці вже голкіпер камерунців виручив свою команду. На 70-ій хвилині Венсан Абубакар подвоїв рахунок, впевнено реалізувавши вихід один на один з голкіпером. Через вісім хвилин голкіпер Камерун парирував потужний удар Ель Фарду Бена. А 81-ій хвилині ударом з 30 метрів зі штрафного у дев’ятку воріт Юссуф М'Шангама змусив капітулювати голкіпера Камеруну.

Нажаль, перед початком гри сталася жахлива тиснява, перед входом до стадіону. Близько сорока людей зазнали травм і 8 – загинуло.

Камерун — Коморські Острови 2:1 (1:0)

Голи: 1:0 — 29 Екамбі, 2:0 — 70 Абубакар, 2:1 — 81 М'Шангама

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Кубку африканських націй визначаються учасники 1/4 фіналу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини