Головна Новини Спорт футбол У Кубку африканських націй визначаються учасники 1/4 фіналу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кубку африканських націй визначаються учасники 1/4 фіналу

У розіграші Кубку відбуваються сенсації

24 січня 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

У понеділок, 24 січня, відбувся поєдинок 1/8 фіналу Кубку африканських націй-2021 з футболу збірна Гвінеї протистояла Гамбії.

Гамбія - Гвінея - фото із відкритих джерел

Як повідомляє champion.com, збірна Гамбії святкувала перемогу зі рахунком 1:0. Єдиний гол забивши Барроу. Гамбія стала третьим чвертьфіналістом турніру.

Гвінея — Гамбія 0:1 (0:0)

Гол: 0:1 — 71 Барроу

Крім того, раніше стала відомою пара чвертьфіналістів. Так, наприклад, у матчі 1/8 фіналу Кубку африканських націй збірна Буркіна-Фасо протистояла Габону.

Вже на 18-й хвилині Траоре мав відкривати рахунок, але не реалізував пенальті біля ворота Габону. Та все ж таки через 10 хвилин Траоре ударом у лівий нижній угол воріт забивши гол. На 42-й хвилині Бупендза забив гол у ворота Буркіна-Фасо, але після перегляду VAR взяття воріт було відмінено — зафіксовано положення поза грою. У середині іншого тайму Габон залишився у меншості — Обісса отримав друге попередження. Граючи у меншості, збірна Габону наприкінці основної години зустрічі зрівняла рахунок завдяки автоголу Гірі. У додатковий час рахунок не змінився і чвертьфіналіст визначався у серії пенальті. У лотереї футбольна фортуна посміхнулася збірній Буркіна-Фасо – 7:6.

Буркіна-Фасо — Габон 1:1 (пен. 7:6) (1:0, 0:1, 0:0, 0:0)

Голі: 1:0 — 28 Траоре, 1:1 — 90 1 Гіра (авт)

В іншому матчі збірна Нігерії поступилася Тунісу. Перший тайм не порадував забитими голами. На старті іншого тайму Мсакні вивів уперед Туніс. А на 64-ій хвилині збірна Нігерії залишилася у меншості — Івобі отримав червону картку. Матч завершився зі рахунком 1:0 на користь збірної Тунісу.

Нігерія — Туніс 0:1 (0:0)

Гол: 0:1 — 47 Мсакні

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що 18 років тому помер засновник бісіклети та найкращий бомбардир НС-1938.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://champion.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини