Головна Новини Спорт футбол Усіх суперників збірної України спіткала невдача на Євро-2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Усіх суперників збірної України спіткала невдача на Євро-2024

Усі чотири команди, які перебували у групі E припинили участь на Євро-2024. Першою була Україна, яка вибула на стадії групового етапу, а її суперники - в 1/8 фіналу турніру.

3 липня 2024, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Три збірні, які грали проти України у групі Чемпіонату Європи з футболу закінчили свої виступи на Євро-2024. Кожен з суперників України не зміг подолати перший раунд плей-оф та потрапити до чвертьфіналу турніру в Німеччині.

Усіх суперників збірної України спіткала невдача на Євро-2024

Суперники збірної України припинили участь на Євро-2024. Фото з відкритих джерел

Україна на Євро-2024 потрапила в групу E, де її суперниками стали збірні Бельгії, Румунії та Словаччини. За підсумками групового етапу усі команди набрали 4 очки, проте Україна посіла останнє місце та вилетіла з турніру через різницю голів. Збірна України стала першою командою в сучасній історії Чемпіонату Європи, яка не змогла вийти з групи з 4 очками.

Проте, суперники української команди проявили "солідарність" та довго не затримались на Євро-2024. Після збірної України першою командою з групи E завершила свої виступи Словаччина, яка поступилась Англії. Словаччина більшість матчу вела в рахунку, однак пропустила гол на 90+10 доданій хвилині. Крім того, екстратаймах Англія знову забила та перемогла з рахунком 2:1.

Наступною, на стадії 1/8 фіналу Чемпіонату Європи, залишила Бельгія, яка програла збірній Франції завдяки автоголу Яна Вертонгена на 85-й хвилині. Останнім суперником збірної України, який залишив Євро-2024 стала команда Румунії. Румуни розгромно програли Нідерландам з рахунком 3:0. 

Таким чином група E, де грала збірна України стала першою групою, з якої всі учасники покинули Євро-2024.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українського футболіста назвали найгіршим гравцем на Чемпіонаті Європи.

Також "Коментарі" писали про те, що два українські футболісти потрапили до рейтингу найбільших розчарувань на Євро-2024.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини