Головна Новини Спорт футбол Український футболіст розповів як його родина тікала від війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Український футболіст розповів як його родина тікала від війни

Довбик побажав українським військовим сил

10 квітня 2022, 17:02
Поділіться публікацією:

Футболіст, що представляє збірну  України та виступає за "Дніпро-1" Артем Довбик  розповів про свої емоції від війни журналістам Футбол NEWS.

Український футболіст розповів як його родина тікала від війни

Артем Довбик (фото з відкритих джерел)

"Не знаю, якось розривається все всередині. Дивишся на цю ситуацію, яка була у Бучі, і сльози ллються просто так. Насамперед, через те, що ти не можеш нічого вдіяти. Від тебе нічого не залежить",- каже українська зірка футболу.

Артем Довбик  зазначив, що тільки розпочалось вторгнення, його дружина поїхала з Дніпра в Черкаси, бо там було якийсь час спокійніше.  Коли і там стало нестабільно, прийняли рішення, що рідним футболіста потрібно залишити країну і шукати притулку за кордоном. Сама поїздка була нелегкою  Родина Довбика  проїхала  350 кілометрів  за два дні, коли  вони виїжджали у Вінницю, там почали бомбити аеропорту.

 Український форвард вдячний нашим військовослужбовцям, що героїчно стали  на захист рідної країни.

"Збройні сили України – це головна команда нашої країни на сьогодні. Доля всіх українців зараз у їхніх руках та ногах. Дивлячись на те, як вони долають ворога, а в деяких напрямках проводять контратаки, у мене з'являється віра та гордість. Хочеться побажати їм сил і щоб швидше все закінчилося. Вони у серцях кожного українця, вони герої", — підсумував футболіст.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які клуби цікавляться українським відкриттям на Євро-2020 Артемом ДовбикомНападник "Дніпра-1" та української збірної, який вивів національну команду до 1/4 Євро-2020, Артем Довбик потрапив до сфери інтересів турецького "Трабзонспора". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини