Головна Новини Спорт футбол Які клуби цікавляться українським відкриттям на Євро-2020 Артемом Довбиком
commentss НОВИНИ Всі новини

Які клуби цікавляться українським відкриттям на Євро-2020 Артемом Довбиком

Декілька іноземних клубів мріють підписати українського футболіста

20 липня 2021, 10:03
Поділіться публікацією:

Нападник "Дніпра-1" та української збірної, який вивів національну команду до 1/4 Євро-2020, Артем Довбик потрапив до сфери інтересів турецького "Трабзонспора". Про це повідомляє Sabah.

Які клуби цікавляться українським відкриттям на Євро-2020 Артемом Довбиком

Артем Довбик - фото з відкритих джерел

Наразі дніпровський клуб оцінює свого 24-річного футболіста в п'ять мільйонів євро. Проте турецькі скаути поки не впевнені у своєму рішенні та пропрацьовують варіант із придбанням норвезького гравця Александера Серлота.

Не так давно українським форвардом також цікавився представник італійської Серії А "Торіно". Офіційні обличчя клубу повідомляли, що зацікавились Артемом Довбиком ще до початку чемпіонату Європи та розглядали його, як можливу кандидатуру для підсилення команди. Як відомо, тоді "Дніпро-1" запросило в італійців трохи менше ніж десять мільйонів євро.

Нагадаємо, що гол нападника української збірної Артема Довбика, який він забив збірній Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020, увійшов в історію, як найпізніший переможний забитий м'яч в історії європейських чемпіонатів. Довбику вдалося забити його на 121-й хвилині (120:37). Раніше відповідний рекорд належав французькому гравцеві Мішелю Платіні. Під час Чемпіонату Європи в 1984-му році м'яч увійшов у ворота португальської збірної на 119-й хвилині (118:53).

Крім того, Довбик наблизився до рекорду, встановленого на чемпіонатах Європи в цілому. Станом на сьогодні, першість залишається за турком Семіхом Сентюрком, який зміг відзначитися у воротах Хорватії на 112-й хвилині (121: 01).

Також Артем Довбик встиг потрапити до епіцентру справжнього мовного скандалу через обурення вітчизняної письменниці Лариси Ніцой.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини