Головна Новини Спорт футбол Український футболіст не зміг стримати сліз, звертаючись до ЗСУ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український футболіст не зміг стримати сліз, звертаючись до ЗСУ (ВІДЕО)

Олександр Караваєв брав участь у благодійному матчі у рамках турне «Матч за мир! Зупинимо війну!»

21 квітня 2022, 21:21
Поділіться публікацією:
Футболіст київського "Динамо" Олександр Караваєв не зміг стримати сліз, під час свого звернення до українських військових. Спортсмен, який народився у Херсоні розчулився на прес конференції після благодійного матчу у Румунії. Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на повідомлення Міністерства молоді та спорту України.
На прес конференції після благодійного матчу у Румунії проти місцевого "ЧФР Клуж" гравцеві збірної України Олександру Караваєву запропонували звернутися до українців, які залишилися на батьківщині та тих, хто захищає країну від російських окупантів. Але спортсмен не зміг стримати сліз, звертаючись до ЗСУ.
"Дуже дякую, низький уклін. Тому що вони захищають нашу землю...", – почав Караваєв, але через сльози не договорив. Модератор вирішив на цьому завершити прес конференцію.
У повідомленні йдеться, що 29-річний футболіст народився в Херсоні. За національну збірну України зіграв 40 матчів, ймовірно тому спортсмен розчулився і не зміг втримати сліз.
До слова, благодійний матч у якому брав участь український футболіст у рамках турне "Матч за мир! Зупинимо війну!" пройшов у місті Клуж-Напока та завершився з рахунком 0:0.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що український футболіст розповів як його родина тікала від війни. Артем Довбик  зазначив, що тільки розпочалось вторгнення, його дружина поїхала з Дніпра в Черкаси, бо там було якийсь час спокійніше.  Коли і там стало нестабільно, прийняли рішення, що рідним футболіста потрібно залишити країну і шукати притулку за кордоном. Сама поїздка була нелегкою  Родина Довбика  проїхала  350 кілометрів  за два дні, коли  вони виїжджали у Вінницю, там почали бомбити аеропорту.
 

Український футболіст не зміг стримати сліз, звертаючись до ЗСУ (ВІДЕО)

Олександр Караваєв (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини