Головна Новини Спорт футбол Розпочалися матчі чвертьфіналів Кубка України з футболу: коли дивитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Розпочалися матчі чвертьфіналів Кубка України з футболу: коли дивитися

В першому матчі 1/4 фіналу “Шахтар” здолав “Вікторію”

30 жовтня 2023, 17:53
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 30 жовтня, розпочався чвертьфінал Кубка України-2023/2024. В першому матчі 1/4 “Вікторія” із Сум приймала вдома донецький “Шахтар”. Про це повідомляє пресслужба УАФ, передають “Коментарі”.

Розпочалися матчі чвертьфіналів Кубка України з футболу: коли дивитися

Кубок України з футболу. Фото з відкритих джерел

1/4 фіналу Кубка України стартувала з матчу між “Вікторією” із Сум проти донецького “Шахтаря”. В протистоянні команди с Першої ліги проти чинного чемпіона Прем'єр-ліги, сильнішим, як і очікувалося виявився “Шахтар”. “Гірники” перемогли з рахунком 3:0, а голи забивали Назарина та Зубков у першому таймі та Ракицький у другому.

Розпочалися матчі чвертьфіналів Кубка України з футболу: коли дивитися - фото 2
Розпочалися матчі чвертьфіналів Кубка України з футболу: коли дивитися - фото 3
Розпочалися матчі чвертьфіналів Кубка України з футболу: коли дивитися - фото 4

Коли відбудуться інші матчі

1 листопада “Чорноморець” зустрінеться з “Зорею” на стадіоні “Чорноморець” в Одесі о 15:00. Арбітром цього поєдинку буде Балакін М. О. з Київської області. Спостерігач арбітражу – Арановський Є. А. (Хмельницький). Делегат УАФ – Калита М. Г. (Миколаїв).

2 листопада "Полісся" зіграє проти "Олександрії" на Центральному стадіоні в Житомирі о 15:00. Арбітром цього матчу буде Романов В. М. з Дніпра. Спостерігач арбітражу – Дердо О. В. (Чорноморськ). Делегат УАФ – Таран А. М. (Київська обл.).

В останньому матчі чвертьфіналу, “Оболонь” зустрінеться з “Ворсклою” на стадіоні “Оболонь-Арена” в Києві о 17:00. Арбітром цього поєдинку буде Шурман Д. Л. з Київської області. Делегат УАФ – Павленко І. М. (Вінниця).

Матчі півфіналів пройдуть 3 квітня 2024 року. Фінал запланований на 15 травня наступного року.

Читайте також, що на цих вихідних в Англійській Прем’єр-лізі відбулися досить цікаві матчі, в тому числі за участі українців. Що цікаво, всі команди у складі яких на поле з’являлися представники України, свої матчі виграли. “Коментарі” розібрали найцікавіші з них.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини