Головна Новини Спорт футбол Український футбольний тренер буде працювати на Кіпрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Український футбольний тренер буде працювати на Кіпрі

Новим клубом Михайленко стане кіпрський "Пафос"

30 вересня 2020, 22:17
Поділіться публікацією:

Український тренер Дмитро Михайленко став наставником кіпрського футбольного клубу "Пафос". Про це повідомляє "Трибуна".

Український футбольний тренер буде працювати на Кіпрі

Михайленко залишився без роботи минулого тижня після звільнення з СК "Дніпро-1". 47-річний наставник пішов у відставку після невдалого старту сезону в українській прем'єр-лізі.

На даний момент в чемпіонаті Кіпру "Пафос" займає передостаннє місце. Крім Михайленка, в клубі на даний момент грають ще два українця, воротар Артур Рудько та півзахисник Орест Кузик.

Як раніше повідомляли "Коментарі", три клуби УПЛ вилетіли в 1/16 фіналу Кубка України.

Полтавська "Ворскла" на своєму полі приймали аутсайдера української прем'єр-ліги футбольний клуб "Львів". Глядачі протягом тривалого часу не бачили забитих м'ячів, поки в кінцівці зустрічі дубль оформив нападник господарів В'ячеслав Кулач. Гра так і завершилася — 2:0.

У Чернігові ледь не трапилася сенсація дня. Місцева "Десна" після автоголу Йонаса Тамма поступалася львівському "Руху", проте зіграла свою роль ключова заміна від Олександра Рябоконя. Максим Дегтярьов, який вийшов по ходу другого тайму, забив два м'ячі і подарував "Десні" путівку в наступний етап.

Третім невдахою став "Інгулець", який в регіональному дербі поступився "Олександрії" — 1:4.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини