Головна Новини Спорт футбол Українець увійшов в команду тижня топ 5 ліг Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець увійшов в команду тижня топ 5 ліг Європи

Зінченко забив гол в матчі проти “Бернлі”

15 листопада 2023, 11:09
Поділіться публікацією:

“Арсенал” Зінченка на минулих вихідних обіграв на своєму полі “Бернлі” з рахунком 3:1. Один з м’ячів забив сам Олександр, що дозволило йому потрапити до команди тижня в топ 5 лігах Європи за версією Whoscpred, передають “Коментарі”.

Українець увійшов в команду тижня топ 5 ліг Європи

Зінченко святкує гол. Фото з відкритих джерел

Перемога над “Бернлі”

Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі “Арсеналу” та провів на полі цілий матч, а його команда перемогла “Бернлі” на “Емірейтс” 3:1. На 74 хвилині зустрічі українець відзначився своїм першим голом в поточному сезоні англійської Прем’єр-ліги. Після подачі з кутового та серії рикошетів, Зінченко красиво з лету пробив в дев’ятку воріт “Бернлі”, встановивши остаточний рахунок гри. 

Команда тижня 

За чудовий матч та забитий гол статистичний портал Whoscored поставив українцю оцінку 8,8. Цього виявилося достатньо аби потрапити до команди тижня. Загалом одинадцятка найкращих виглядає так: Гассаніга (В) (Жирона), Карвахаль (Реал Мадрид), Доссена (Кальярі), Ліндельоф (Манчестер Юнайтед), Зінченко (Арсенал), Сане (Баварія Мюнхен), Макгінн (Астон Вілла), Соучек (Вест Хем), Сімонс (РБ Лейпциг), Мбаппе (ПСЖ), Родріго (Реал Мадрид).  

Українець увійшов в команду тижня топ 5 ліг Європи  - фото 2

Читайте також, що головний тренер збірної Італії, Лучано Спаллетті, прийняв рішення викликати двох нових гравців до національної команди перед вирішальними матчами з Україною та Північною Македонією у відбірковому турнірі Євро-2024 

Також, “Коментарі” писали, що головний тренер збірної України, Сергій Ребров, оголосив склад команди, яка готуватиметься до вирішального кваліфікаційного матчу Євро-2024 проти збірної Італії. Зустріч запланована на 20 листопада і відбудеться на стадіоні "БайАрена" у німецькому Леверкузені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини