Головна Новини Спорт футбол Україна втратила дві позиції у оновленому рейтингу ФІФА
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна втратила дві позиції у оновленому рейтингу ФІФА

ФІФА оприлюднила новий рейтинг збірних

10 лютого 2022, 17:39
Поділіться публікацією:

ФІФА опублікувала оновлений рейтинг збірних – вперше у 2022 році. Позиції України погіршилися, незважаючи на відсутність міжнародних матчів. Україна розпочала новий рік зі зміни позиції у рейтингу ФІФА – "синьо-жовті" втратили місце у топ-25, опустившись на 27 рядок. Про це повідомляє офіційний сайт асоціації.

Україна втратила дві позиції у оновленому рейтингу ФІФА

Збірна України, Фото: Reuters

Україну випередили Марокко та Японія. Перші зіграли на Кубку африканських націй, де дійшли до 1/4 фіналу, а азіатам допомогла перемога над Саудівською Аравією у рамках кваліфікації до ЧС-2022. Найближчі матчі наша збірна зіграє у березні, тоді команда матиме шанс повернутися в топ-25 рейтингу.

Незмінним залишився топ-6 рейтингу. На вершині все ще є Бельгія. Далі йдуть Бразилія, Франція, Англія та Аргентина чемпіон Європи – збірна Італії – займає 6-й рядок.

Раніше портал "Коментарі" писав, що міжнародна федерація футбольної історії та статистики (IFFHS) підбила підсумки минулого року, роздавши свої призи переможцям. Цього разу абсолютно найкращим футболістом було визнано Роберта Левандовського. Про це польський форвард написав у своєму Instagram. Страйкер Баварії встановив новий рекорд IFFHS, поляк забрав одразу 4 нагороди. До цього найкращий результат був тільки у Мессі та Роналду, які за одне нагородження отримували по дві статуетки.

Підкреслимо, що Левандовскі минулої осені програв Мессі у голосуванні за "золотий м'яч". Поляк посів друге місце, поступившись аргентинцю у кілька голосів. Після цього форвард заявляв, що був дуже засмучений поразкою, оскільки демонстрував хороші результати і дуже хотів завоювати цю нагороду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини