Головна Новини Спорт футбол Україна дізналася про своїх суперників по Лізі Націй
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна дізналася про своїх суперників по Лізі Націй

Матчі Ліги Націй відбудуться у червні та вересні 2022 року

16 грудня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

У четвер, 16 грудня, у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування нового сезону популярного європейського турніру Ліга Націй 2022/2023.

Україна дізналася про своїх суперників по Лізі Націй

Гравці збірної України - фото DeFodi Images

Збірна України під керівництвом Олександра Петракова зіграє у групі В1 із наступними командами: Шотландія, Ірландія та Вірменія.

Минулого сезону синьо-жовті (під керівництвом Андрія Шевченка) не змогли втриматися у групі А, де билися проти: іспанців, німців та швейцарців. Українці обіграли Іспанію та Швейцарію у себе вдома, але в результаті з 6 балами опустилися до групи В. Все вирішив результат матчу, який так і не відбувся 17 листопада 2020 року. Тоді збірна під керівництвом Шевченка мала зіграти другу зустріч на виїзді зі Швейцарією. На жаль, але в день гри лікар кантону Люцерн вирішив відправити нашу національну команду на карантин через спалах коронавірусу. Через що матч турніру було скасовано. Трохи пізніше керівництво УЄФА визнало, що винним є керівництво збірної України та присудило технічну перемогу Швейцарії.

Свої поєдинки підопічні Петракова проведуть у червні та вересні 2022 року. Через проведення чемпіонату світу-2022 взимку чотири із шести турів Ліги націй будуть зіграні влітку.

Щодо групи А, то, як завжди, переможці чотирьох груп Ліги А1, А2, А3 та А4 потраплять у фінальну стадію Ліги націй, намічену на червень 2023 року. Переможці груп у Лігах B, C та D піднімуться лігою вище, а аутсайдери груп у Лігах A та B опустяться нижче.

Слід зазначити, що зі збірною Шотландії Україна зіграє у відбірному поєдинку на чемпіонат світу 2022 року. Зустріч відбудеться 24 березня 2022 року.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідав про збірну України , що попалася, у відбірковому матчі раунду плей-офф на ЧС-2022.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини