Головна Новини Спорт футбол Україна - Німеччина: о котрій матч і де дивитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна - Німеччина: о котрій матч і де дивитися

Вже сьогодні збірна України зіграє проти Німеччини

10 жовтня 2020, 20:11 comments1046
Поділіться публікацією:








У суботу, 10 жовтня, збірна України зіграє матч третього туру групового етапу Ліги націй проти збірної Німеччини. Зустріч пройде в Києві, на Національному спортивному комплексі "Олімпійський" з глядачами. Початок зустрічі заплановано на 21.45. У прямому ефірі гру можна подивитися на телеканалах "Україна" і "Футбол 1".

Україна - Німеччина: о котрій матч і де дивитися

У суботу в гості до українців завітає Німеччина, яка на даний момент знаходиться нижче підопічних Андрія Шевченка в турнірній таблиці. Нагадаємо, після двох зіграних матчів у активі жовто-синьої команди три очки за перемогу над Швейцарією (2:1), а у Німеччині лише дві нічиї — з іспанцями і тими ж швейцарцями. Правда, Україна свою очну зустріч з Іспанією розгромно програла — 0:4.

На тлі коронавірусних проблем, які зачепили нашу збірну, Андрію Шевченку довелося довизивать футболістів в основну команду. Так днями приїхав воротар "Зорі" Микита Шевченко, адже крім нього здоровим залишався лише Георгій Бущан. Однак, це навряд чи вирішить всі проблеми, 14 футболістів, які потенційно могли б зіграти сьогодні, поза списком через травми і карантину. У їх числі Тарас Степаненко, Андрій Пятов, Олександр Зінченко, Микола Матвієнко, Мораес, Марлос та інші. У німців же серйозних кадрових проблем немає.


Як раніше повідомляли "Коментарі", збірна України зазнала найбільшої поразки в історії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини